Premjeras: pasienio kontrolė yra sustiprina

  • Teksto dydis:

Premjeras sako, kad Lietuva sustiprino pasienio kontrolę ties Baltarusija ir Rusijos Karaliaučiaus sritimi. Tokią informaciją Algirdas Butkevičius pateikė pirmadienį, žurnalistų paklaustas apie pranešimus dėl Baltijos jūroje prie Švedijos krantų užfiksuoto neaiškaus povandeninio laivo.

„Mes esame labai operatyvai informuojami, ir yra susitarimas su kitomis šalimis labai greitai pasikeisti informacija, jei įvyktų tokie įvykiai kaip prie Švedijos krantų“, - pirmadienį žurnalistams Seime sakė premjeras.

„Šitas klausimas labai stipriai kontroliuojamas, kontrolė pasienio yra sustiprinta, tiek su Kaliningrado sritimi, tiek su Baltarusija, taip pat kalbant apie laivus viskas yra labai griežtai kontroliuojama“, - kalbėjo A.Butkevičius.

Švedijos žiniasklaida savaitgalį pranešė, kad prie salų aplink Stokholmą galbūt yra avarijos ištiktas Rusijos povandeninis laivas, bet švedų kariškiai sekmadienį sakė, kad neįmanoma nustatyti, kuriai šaliai laivas priklauso. Rusijoje iškelta versija, kad tai gali būti olandų povandeninis laivas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių