Premjeras: partijų susijungimas poveikio Vyriausybei neturės

Socialdemokratų vadovas Algirdas Butkevičius sako, kad Darbo partijos susijungimas su „Tvarka ir teisingumu“ neturėtų poveikio Vyriausybės darbui.

„Susijungimas jokios naujos įtakos tikriausiai Vyriausybės darbui neturėtų“, - antradienį LRT radijui sakė A.Butkevičius.

Premjeras sakė, kad Vyriausybė šiuo metu dirba vieningai, ir teigė, kad „jeigu kiltų kažkokių kitokių interesų ar norų, tai tikrai niekas jiems nepasiduos tokiems dalykams, nes čia yra įtemptas atsakingas darbas siekiant kuo geresnių ir greitesnio rezultatų“.

Jungimosi klausimą „darbiečių“ ir „tvarkiečių“ vadovybės ketina svarstyti savaitgalį. Susijungus šioms partijoms jungtinė frakcija pretenduotų į didžiausios vardą. Ji turėtų 39 narius. Socialdemokratai šiuo metu turi 38 narius.

A.Butkevičius sakė nesureikšminantis tokių permainų, nes „Vyriausybė nėra kažkoks kovos laukas“.

„Vyriausybė turi dirbti atsakingai ir įgyvendinti užsibrėžtus tikslus. Jeigu kas nori šitame mūšio lauke kovoti partiniame lygyje ir demonstruoti jėgą skaičiuose, kad kažkas gali turėti vienu ar kitu Seimo nariu daugiau partijose ar frakcijose, manau, tai yra blogas požiūris“, - sakė A.Butkevičius.

Mandatų pasiskirstymą dar gali pakoreguoti kovo 3 dieną vyksiantys Seimo nario rinkimai trijose apygardose.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių