Premjeras neatsako, ar ministru bus siūlomas liberalcentristas

Premjeras Andrius Kubilius kol kas neatsako, ar į vidaus reikalų ministro postą bus siūlomas Liberalų ir centros sąjungos kandidatas.

„Aš dar sykį sakau - svarstome, yra įvairių galimybių, yra įvairių pavardžių įvardijamų, ir kai tik apsispręsime, tada ir pranešime“, - sakė konservatorių lyderis A.Kubilius pirmadienį po pasitarimo Vyriausybėje paklaustas, ar į VRM vadovo postą bus siūlomas liberalcentristų kandidatas.

Tuo metu kito koalicijos partnerio Liberalų sąjūdžio pirmininkas Eligijus Masiulis žurnalistams sakė, kad vidaus reikalų ministro postas priklauso liberalcentristams ir dabar jau yra per vėlu keisti šią nuostatą.

„Aš nemanau, kad labai prasminga likus pusmečiui iki rinkimų dabar pradėti stumdytios ir aiškintis, kas kam priklauso. Aš manau, kad kiekvienas koalicijos partneris gali reikšti tokias iniciatyvas, bet reikia pagalvoti, ar įmanoma tokias iniciatyvas įgyvendinti ir kokios gali būti pasekmės tokių iniciatyvų įgyvendinimo“, - kalbėjo E. Masiulis.

Pasak jo, šiuo metu dar nėra „bendro apsisprendimo“, kas bus siūlomas vadovauti VRM.

„Liberalų sąjūdžio pozicija yra tokia: galioja koalicijos sutartis, kurią sudarę trys partneriai. Tai mūsų manymu, vidaus reikalų ministro pozicija priklauso Liberalų ir centro sąjungai“, - teigė Liberalų sąjūdžio vadovas.

Vidaus reikalų ministro postas tapo laisvas iš jo pasitraukus liberalcentristui Raimundui Palaičiui, kuris sulaukė konservatorių kritikos dėl Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos (FNTT) vadovų atleidimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

O

O portretas
Geras. REIKIA palaukti. Palaitis irgi iš kart nepasitraukė.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių