Premjeras: kandidatų į vidaus reikalų ministrus yra įvairių

Premjeras Andrius Kubilius sako, kad yra įvairių kandidatų į vidaus reikalų ministro postą, ir jų kandidatūros bus derinamos su prezidente.

„Yra įvairių galimų kandidatų, pavardžių, svarstysime visas, bet spręs toliau premjeras, ir tai darysiu aptaręs visas kandidatūras ir su prezidente“, - penktadienį žurnalistams sakė ministras pirmininkas.

Liberalcentristų lyderis Algis Čaplikas penktadienį pranešė, kad koalicijos lyderiai sutarė, jog kandidatą į vidaus reikalų ministrus teiks Liberalų ir centro sąjunga (LiCS). Tačiau premjeras kaip ministrą deleguoti galinčias partijas mini visus koalicijos partnerius - ir LiCS, ir Liberalų sąjūdį, ir Tėvynės sąjungą - Lietuvos krikščionis demokratus (TS-LKD).

„Gali būti pačių įvairiausių siūlymų – ir TS-LKD, ir liberalų, ir LiCS, bet galutinį rezultatą sprendžia premjeras, derindamas ir su koalicijos partneriais, bet derindamas ir su prezidente“, - sakė jis.

A.Kubilius sakė „turintis atsakomybę kelti profesinius reikalavimus“.

Premjeras taip pat pareiškė, kad koalicijos ir Vyriausybės darbe atsispindės „takoskyros“ tarp valdančios koalicijos partnerių.

„Pastarojo laikotarpio LiCS vadovybės ir jos atstovų veiksmai ir pareiškimai nubrėžė pakankamai gilias vertybines takoskyras tarp TS-LKD ir LiCS ir iš tiesų rūpinantis tolesne koalicijos perspektyva tai tikrai atsispindės ir tolimesniame koalicijos ir Vyriausybės darbe“, - sakė A.Kubilius.

„Bet mes dėsime visas pastangas, kad būtų užtikrintas stabilus svarbiausių institucijų darbas ir svarbiausia valstybės tikslai būtų toliau įgyvendinami“, - pridūrė jis.
Paklaustas, kokias „takoskyras“ turi omenyje, jis teigė, jog tai „požiūriai, kaip rūpinamasi valstybės reikalai, požiūriai bendrai į situaciją“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

zzzzzzzzzzzzz

zzzzzzzzzzzzz portretas
Jei premjeras toliau bendradarbiaus su šia baisia kompanija, tai nebeliks ir jo rėmėjų. Žmonių kantrybės taurė perpildyta. Jie turi atsakyti už savo veiksmus ir mums jų ministrų jau gana. Bloga darosi vien juos pamačius - bet kurį iš jų. Geriau matyti 100 velnių, nei jų vieną.

Zinantis

Zinantis portretas
Kandidatu i Premjero posta irgi yra ivairiu, Kubiliau! Vyriausybeje, su isdaviku Gelunu tu dar turi dauguma, bet Seime jau nebe....

Kiek kainuoja vyžos

Kiek kainuoja vyžos portretas
Kiek vyžų nupinta per 20 priespaudos metų? Ar apsižvalgyta po laukus, ar sudėlioti į vietas įrankiai ir mechanizmai?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių