Populiariausi - socialdemokratai, „darbiečiai' ir “tvarkiečiai"

Daugiausiai žmonių Seimo rinkimuose dabar palaikytų opozicinę Socialdemokratų partiją - už ją balsuotų 13,6 proc. apklaustų šalies gyventojų.

Gegužę atlikta apklausa parodė, kad rinkimuose, jei jie vyktų artimiausią sekmadienį, antra pagal populiarumą būtų opozicijoje dirbanti Darbo partija (12,3 proc.), trečia - taip pat opozicinė partija 'Tvarka ir teisingumas" (9,3 proc.).

Populiariausių partijų reitingas per mėnesį iš esmės nepasikeitė - ir balandį atliktoje analogiškoje apklausoje pirmas pozicijas ta pačia tvarka užėmė trys pagrindinės opozicinės jėgos.Ketvirtoje vietoje - valdantieji konservatoriai (7,2 proc.), penktoje – Liberalų sąjūdis (5,7 proc.).

Kitas partijas, apklausos duomenimis, palaikytų mažiau nei 5 proc. respondentų.Gegužę padaugėjo tų, kurie apskritai neketina balsuoti Seimo rinkimuose.

Balandį nenorą dalyvauti rinkimuose išreiškė 28,4 proc., gegužę – jau 30,2 proc. respondentų.

Portalo delfi.lt užsakymu viešosios nuomonės ir rinkos tyrimų bendrovė „Spinter tyrimai“ gegužės 16-26 dienomis apklausė 1006 gyventojus nuo 18 iki 75 metų.


Šiame straipsnyje: partijų reitingaipolitikai

NAUJAUSI KOMENTARAI

NIEKADA

NIEKADA portretas
NEBALSAVAU, IR NEBALSUOSIU UŽ TAS ,,ALE POPULIARIAS" PARTIJAS. IŠ KUR JŪS IMAT TOKIAS APKLAUSAS, IR KIEK JOS KAINUOJA ????? JAUČIU SOCDEMAI MAN NEMAŽAI JAU PAKLOJO ?

antanas

antanas portretas
politikai daugumoi vienodi kaip ju kisenes as manau kad jau uztenka ar nelaikas prisimt atsakomibe uz tiek nuvaryta lietuva ir kiekvienais rinkimais vienas uzkita geresni turbut kad reikia sukeisti lukiskes suseimu irpabuti 22metus kaip laisva lietuva atkurta otada gal butu visi lygus bet neereliai sekmes lukiskese

Parazitiečiai

Parazitiečiai portretas
Visi būtų populiarūs, jei nebūtų socialdemokratai, darbiečiai, tvarkiečiai, parazitiečiai.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių