Policijos dėmesys - saugos diržams ir vaikiškoms kėdutėms

Šią savaitę policijos pareigūnai šalies keliuose organizuoja prevencines priemones, kurių metu tikrins, ar vairuotojai ir keleiviai naudoja saugos diržus, suaugusieji tinkamai veža automobiliuose vaikus - ar naudoja specialias jiems skirtas sėdynes.

Pasak Lietuvos kelių policijos tarnybos, praėjusiais metais eismo įvykiuose žuvo 14 nepilnamečių, penki iš jų buvo transporto priemonių keleiviai.

Dvi savaites, nuo pirmadienio ir kovo 3-iosios, daugiau dėmesio vėl bus skiriama ir pėstiesiems, dviračių vairuotojams, vadeliotojams.

Pareigūnai stebės šių eismo dalyvių elgesį tamsiuoju paros metu - atšvaitų, kitų šviesą atspindinčių elementų naudojimas, taip pat, ar pėstieji paiso Kelių eismo taisyklių, eidami per važiuojamąją kelio dalį, eismo reguliavimo signalų, eismo tvarkos automagistralėse.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

jonas

jonas portretas
Sesi policininkai tikrins masinas,matosi ,kad policijos per daug,manau reikia mazinti ju skaiciu .Jeigu kabindamiesi prie vairuotoju uzsidirbines pinigus,tokios policijos nereikia.Manau, kad policija nedirba savo darbo o iseja i gatves reketuos.... .Vairuotojai ,isigykite masinoje kameras,nes taip atrodo,kad policija ruosiasi atakuoti vairuotojus.

as

as portretas
tai kad tų dviračių vairuotojų labai mažai dar :D tai logiška kad juos tikrint reik vasarą o ne žiemą :D ar ne?

gebelsas

gebelsas portretas
uz*iso su akcijomis..... taigi ar prisegtas dirzas - matyti is tolo...... ir tam reikia rengti prevencines priemones????? *urva negaliu kaip uz*isa
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių