Po vėsesnio trečiadienio vėl sugrįš šiluma

Karštesni orai kaitaliosis su šaltesniais, tad po vėsesnio trečiadienio vėl sugrįš šiluma. Storesni debesys atslinks ir vėl trauksis – didžiausia lietaus tikimybė išliks penktadienį, o savaitgalis bus gaivesnis ir sausas, praneša sinoptikė Alva Nagelytė.

Trečiadienio dieną pajusime smarkiai gaivesnius orus. Iš vakarų plauks tankūs debesys. Pragiedrulių bus mažiau. Daug kur nukrapnos trumputis ir negausus lietus. Daugiausiai jo numatoma Šiaurės Lietuvoje. Pūs vidutinio stiprumo vėjas. Įdienojus termometrai rodys 20–24 laipsnius šilumos.

Ketvirtadienį debesys turėtų išsisklaidyti. Naktis bus beveik giedra, vėjas pasisuks iš pietų, tačiau bus vos juntamas, tik dieną jis gali sustiprėti. Nakties temperatūra – 11–15 laipsnių, pajūryje ji pakils iki 17 laipsnių šilumos. Dieną link Lietuvos vėl pasuks šiltų orų banga ir temperatūra kils iki 25–28 laipsnių.

Karštesni orai kaitaliosis su šaltesniais, todėl penktadienį gali vėl atvėsti, pasirodys storesni debesys. Dieną trumpo lietaus sulauksime visoje Lietuvoje. Nakties temperatūra bus aukštesnė, tarp 14 ir 19 laipsnių. Dieną rytuose oras dar įkais iki 30 laipsnių, o vakaruose bus vėsiau – 23–26 laipsniai.

Savaitgalis numatomas gaivesni, nors lietaus tikimybė bus maža.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių