Pirmajame ture į Seimą neišrinktas nė vienas kandidatas

Sekmadienį vykusiuose Seimo rinkimuose trijose vienmandatėse apygardose po pirmojo turo į Seimą neišrinktas nė vienas kandidatas.

Rinkėjų aktyvumas visose trijose apygardose buvo 33,36 proc.

Rezultatai pagal apygardas (114 iš 114 apylinkių)

Biržų-Kupiškio: Aleksandras Zeltinis (Lietuvos socialdemokratų partija) (31,66 proc.). Antrajame ture A.Zeltinis kovos su Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos kandidate Nijole Šatiene ir „darbiečiu“ Ritu Vaiginu. Pastarieji du kandidatrai surinko po lygiai - 16,91 proc. balsų.

Zarasų-Visagino: Algimantas Dumbrava („Tvarka ir teisingumas“) (52,35 proc.).  A. Dumbrava sulaukė didžiausio rinkėjų pasitikėjomo, tačiau to nepakako, kad laimėtų rinkimus jau pirmajame ture, nes nebuvo 40 proc. rinkėjų aktyvumo. A.Dumbravos konkurentas antrajame ture  bus socialdemokratas Nikolajus Gusevas (19,45 proc.).

Ukmergės: Kazys Grybauskas (Lietuvos socialdemokratų partija) (20,81 proc.).  Į antrąjį turą pateko ir Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų atstovė Janina Galiauskienė (17,36 proc. balsų).

Antrasis turas įvyks po dviejų savaičių.

Seimo nario rinkimuose trijose vienmandatėse apygardose sekmadienį dėl trijų parlamentarų mandatų iš viso varžėsi 37 politikai. Juos kėlė 17 partijų, taip pat trys kandidatai surinko ne mažiau kaip tūkstantį jų kandidatavimą remiančių apygardos rinkėjų parašų ir išsikėlė savarankiškai. Daugiausiai - 14 - kandidatų registruota Ukmergės apygardoje, 12 - Zarasų- Visagino apygardoje, 11 - Biržų-Kupiškio apygardoje.

Zarasų-Visagino bei Biržų-Kupiškio apygardose rinkimų rezultatai panaikinti dėl nustatytų šiurkščių pažeidimų, o Ukmergėje naujas Seimo narys renkamas vietoj mirusio Juliaus Veselkos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vytautas

vytautas portretas
juozas- 13 balsu total

o

o  portretas
tai ,kaip AMB galimai nasliukei sekese.chi,chi,chi,kodel neparasot/

skorpionas

skorpionas portretas
Svarbiausia, kad pakartotinuose rinkimuose į Seimą nelaimėtų Grybauskaitės ir Kubiliaus nusikalstamos mafijinės grupuotės-vagys, melagiai, tautos genocido vykdytojai, Snoro ir Ūkio bankų plėšikai, gegužės 17-osios pogromo Garliavoje organizatoriai, pedofilų ir oligarchų statytiniai ir jų globėjai, pažadėjusieji nieko nekeisti, ant savo purvinų rankų užsidėjusieji baltas pirštines, kurie per Darbo partijos bylą nori išardyti koaliciją ir susigražinti valdžią. Mafijai NE!
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių