Pertvarkant ministerijas ir įstaigas apie atleidimus įspėti 500 valstybės tarnautojų

Pertvarkant ministerijas bei kitas valstybines įstaigas, įspėjimai apie atleidimą įteikti apie 500 darbuotojų, skelbia LRT televizija.

Valstybinė Darbo birža pastaruoju metu yra gavusi dvylika pranešimų apie grupinius atleidimus iš Aplinkos, Sveikatos, Žemės ūkio ministerijų, Muitinės departamento, Hidrometeorologijos tarnybos, Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos ir kitų įstaigų. Tiesa, kol kas tikrų bedarbių iš valstybės tarnybos registruoti 34.

Kaip informuoja televizija, Susisiekimo ministerijoje ir pavaldžiose įstaigose naikinama apie 200 pareigybių. Sveikatos apsaugos ministerija yra įteikusi 117 atleidimo lapelių, prognozuojama, kad iki 10 proc. jų turės rinktis kitą darbą.

Susisiekimo ministras Rokas Masiulis sako, kad darbuotojų atleidimas yra „natūralus ir neskausmingas procesas“ peržiūrint besidubliuojančias, nereikalingas funkcijas.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Teisus

Teisus portretas
Tautos genocidas tesiasi

Milda

Milda portretas
kiek čia procentų nuo tų šimtų tūkstančių gaunasi?... nejuokinkit kiškių su tokiom pertvarkom...

na

na portretas
tuos dykaduonius greit priglaudžia kitos instancijos, kiek buvo atleistų tik pavadinimai pasikeitė ir visi dirba. Paprastam žmogui tai yra blogai, o tokie pažintys ministerijos su ministerijom savivaldybėm ir t.t.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių