Pavasariška savaitė dovanos puikų savaitgalį

  • Teksto dydis:

Likusi darbo savaitė bus drėgna, bet savaitgalis – sausesnis ir išties šiltas, LRT RADIJUI prognozuoja sinoptikė Margarita Kirkliauskaitė.

Ketvirtadienį Lietuvoje bus debesuota. Kris krituliai, vyraus lietus ir šlapdriba. Vėjas bus besikeičiančios krypties, 4–9 m/s, vakare pietiniuose rajonuose pūs iš pietvakarių, sieks iki 14 m/s. Aukščiausia temperatūra dieną – 3–7 laipsniai šilumos.

Penktadienio naktį daugelyje rajonų kris intensyvūs krituliai. Pūs gūsingas vėjas. Bus nuo 1 laipsnio šalčio iki 2 šilumos. Bus slidu. Dieną kritulių mažės, šalies pietvakariuose gali išlįsti saulė. Temperatūra kils iki 3–7 laipsnių.

„Šeštadienio dieną jau turėtų būti malonūs orai. Naktį pro Lietuvą praslinks nedidelių kritulių juosta. Šeštadienio diena bus maloni, kritulių tikimybė nedidelė, šils iki 5–9 laipsnių“, – teigė sinoptikė.

Sekmadienį sulauksime nedidelio lietaus. Įdienojus temperatūra kils iki 5–12 laipsnių.


Šiame straipsnyje: oraipavasaris

NAUJAUSI KOMENTARAI

sraigė

sraigė portretas
"Gavau aš šiandien laišką nuo... pavasario. Tas šelmis taip ilgai man neparašė. Nuo pernai metų dingo kaip į vandenį- Nei laiško nei žinutės, nei paskambino. Nors ...,tiesą sakant, jis ir nežadėjo, Pati aš jį aklai įsižiūrėjau... Juk šitaip mergino mane ir rodė dėmesį, Ne dieną ir ne dvi- visus tris mėnesius... ...Kiekvieną rytą, langą vos praverdavau, Jis vėjo pirštais plaukus man kedendavo, Ir pasivaikščiot vesdavos į gojų, O ten... žibuoklių lūpom išbučiuodavo. Kaskart, saldžia klevų sula nugirdęs, Mano akis ir skambų juoką girdavo... Kai naktimis skaičiuodavom žvaigždynus, Jis dovanojo kvepalus alyvinius... O jau gėlių gėlių - žydėjo visas sodas, Net taką obelų žiedais nuklojo... Kartu dar pienių žiedus vynui rinkom... O štai paskui kažkur staiga jis dingo... ... Bet šiandien aš iš džiaugsmo nenustygstu... Jis man parašė-jau sugrįžta!!!"
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių