Paskelbti mažieji gražiausios kortelės konkurso laimėtojai

Antradienį baigėsi Ūkio banko organizuotas piešinių konkursas, kurio metu vaikai galėjo piešti savo įsivaizduojamą banko kortelę. Dvi kaunietės – Nomeda Kniuraitė bei Evė Šarkauskaitė – jau greitai galės džiaugtis MasterCard prizu – Nintendo Wii konsolėmis. Konkursui pateikta daugiau nei 1000 piešinių, už gražiausius vaikų kūrinius balsuota beveik 170 tūkst. kartų.

„Džiugina faktas, kad vaikai aktyviai teikė savo piešinius konkursui. Jiems tai tapo puikia proga ne tik kūrybiškai varžytis dėl vertingo prizo, bet ir susipažinti su banko operacijų bei finansų pagrindais. Vaikus skatino ir galimybė pagal savo piešinius susikurti individualaus dizaino mokėjimo korteles“, − teigė Ūkio banko Mokėjimo kortelių departamento direktorė Jūratė Kajackienė. 

10 540 balsų lėmė, jog populiarus žaidimų kompiuteris Nintendo Wii atitenka N. Kniuraitei iš Kauno. Mergaitės idėja bei piešinys balsuojantiems pasirodė patraukliausi. Kita kaunietė, devynerių E. Šarkauskaitė, taip pat galės džiaugtis šia dovana – mergaitė nugalėjo rungtyje, per kurią jai pavyko savo draugams išdalinti daugiausiai konkurso pradžioje vaikams išduotų kortelių.

Ekskursijoje po banką lankęsi vaikai konkurso pradžioje buvo supažindinti su konkurso taisyklėmis ir gavo mokėjimo kortelių šablonus, ant kurių jie piešė kortelių atvaizdus. Vaikai taip pat dalino korteles ir savo draugams, rungdamiesi, kuriam jų pavyks išdalinti daugiausiai.

Visi dalyviai savo piešinius konkursui pristatė į artimiausią banko skyrių, kur apsilankė drauge su tėvais. Čia jie galėjo susipažinti ir su nauja banko paslauga, aktualia šeimoms, auginančioms mažus vaikus, – papildomomis kortelėmis. 

Mažieji dalyviai bei jų tėvai sužinojo, kaip atsakingai planuoti visos šeimos finansus bei disponavimą mokėjimo kortelėmis, kadangi naujoji paslauga leidžia sukurti šeimos kortelių sistemą su pagrindine sąskaita ir iš jos valdomais kortelių limitais.

Konkurso taisyklės nurodė, jog savo mokėjimo korteles vaikai galėjo kurti iki sausio 16 d., tuomet visi piešiniai turėjo būti pristatyti konkurso organizatoriams. Po savaitės, sausio 23 d., prasidėjo internetinis balsavimas, kuriame kiekvienas galėjo balsuoti už gražiausią vaiko kurtą mokėjimo kortelę. Už visus piešinius balsuota beveik 170 tūkst. kartų.

Ūkio bankas yra pirmasis komercinis bankas Lietuvoje, jau trečią dešimtmetį teikiantis patikimas paslaugas plačiame nuosavame klientų aptarnavimo tinkle, kurį sudaro 60 padalinių visoje šalyje. Be to, Ūkio banko mokėjimo kortelės aptarnaujamos 270 bendrojo tinklo bankomatų ir 28-uose Lietuvos pašto skyriuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Wilius

Wilius portretas
Tikrai buvo gražesnių kortelių..:(((
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių