Pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl Kuršėnų pedagogės elgesio

  • Teksto dydis:

Prokurorai nusprendė atnaujinti tyrimą dėl incidento Šiaulių rajono Kuršėnų Daugėlių pagrindinėje mokykloje, kur neseniai buvo nufilmuotas mokinių ir muzikos mokytojos konfliktas.

Portalas lrytas.lt pranešė, kad prieš mėnesį plačiai nuskambėjęs skandalas dėl mokinės smurto prieš mokytoją netikėtai pakrypo kita linkme. Policija buvo nutraukusi ikiteisminį tyrimą, nes penkiolikametė per jauna atsakyti už tokį išpuolį, bet su bylos medžiaga susipažinę prokurorai nusprendė atnaujinti tyrimą. Tačiau jis pradėtas nebe dėl agresyvia ir neprognozuojama vadintos moksleivės, o dėl muzikos mokytojos Rasmos Veličkienės elgesio.

Daugėlių pagrindinės mokyklos direktorius Raimundas Keliuotis patvirtino gavęs pranešimą apie pradėtą ikiteisminį tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo ir fizinio skausmo sukėlimo mažamečiui.

„Supratau, kad taip“, - sakė mokyklos vadovas, paklaustas, ar tyrėjų akiratyje atsidūrė auka vadinta pedagogė.

Skandalas kilo internete pasklidus vaizdo įrašui, kuriame matoma, kaip mokinė pastumia mokytoją. Tuomet kalbėta, kad Kuršėnų globos namuose auganti penkiolikametė turi sveikatos problemų, yra neprognozuojamo elgesio, agresyvi. Tačiau pareigūnai aiškinasi, ar mokytoja pati neprovokavo konflikto.

„Vaikai papasakojo apie netinkamą elgesį, sakė, kad mergaitė šoko ginti skriaudžiamo bendraklasio“, - sakė Kuršėnų globos namų vadovas Feliksas Rudzinskas.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pilietė

Pilietė portretas
Ką žiniasklaida padarė, kad daugiau tokių įvykių nebūtų?Kas pasikeis?Niekas.Jei girtas vairuotojas padarė avariją ir sužeidė žmogų, tai parašo tik inicialus pvz L.L. O jei jau mokykloje kas atsitiko tai mokytojos ir vardas, ir pavardė parašyta. Tai kur žiniasklaidos moralinis veidas? Ar tai nenaudojamas smurtas prieš mokytoją ir mokyklą?

as

as portretas
Tikrai kad lietuva neturi savo stuburo.Ka pasakys ES stai jos rupestis..Policija tyria konflikta tarp mokytojo if mokiniu!!! Nieks nenukentejo fiziskai...Na,nepedagogiskai elgesi gal mokytoja.. vaikai irgi ne angelai..tai ir tegu tevai su mokykla ir sprendzia problemas!! O kai moteri klasiokas aps aigina klofelinu,sumusa kad visa vonia kaip skerdykloj.....tai policija atsisako tyrimo-buitinis konfliktas!!!! TAI CIA TOKIA LAISVES KAINA?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių