Panevėžyje į „gyvybės langelį“ atneštas kūdikis

Panevėžyje į „gyvybės langelį“ pirmadienį atneštas kūdikis.

Kaip pranešė Panevėžio apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, mėnesio kūdikį 17.24 val. jame paliko 1992 metais gimusi J.B.

Kūdikis sveikas, smurto žymių nėra.

Pirmasis gyvybės langelis atidarytas 2009 metais. Lietuvoje iš viso yra septyni gyvybės langeliai: du Kaune, po vieną Vilniuje, Klaipėdoje, Panevėžyje, Šiauliuose ir Marijampolėje.


Šiame straipsnyje: gyvybės langeliskūdikis

NAUJAUSI KOMENTARAI

zara

zara portretas
Tai jai givybes langeliai yra anoniminiai tai ir nereketu skelbti ant viso pasaulio .Dabar taip atrodo kaip raganu medziokle.Mama atnese kudiki nenuzude o tuojau policija iesko tos moters tuoj skelbia per visus laikrascius ir raso kaip mama buvo apsirengus ka su savim turejo kiek metu jai.Tai paskui patys stebites kad kudikiai atsiduria konteineriuose kadangi patys suzinoje apie mama atnesusia kudiki tuojau skelbete visiems ir medziojate ja.Reikia dekoti tom mamom kurios tu kudikeliu nenuzudo o atnesa i langelius.Tam langeliai ir padaryti ir turi buti anoniminiai o ne viesi.

Dana

Dana  portretas
Pritariu Zarai.Kokio galo įvardino kas atnešė,kada gimusi ir dar nuotrauką įdėjo .Tai anoniminis langelis ir nėra ko ieškoti kas buvo atėjęs.Čia kaip anekdote.Policija neturi ką veikti,kad šifruoja tokius dalykus.Na,pas mus kaip visada,dar kamerą pastatė prie langelio.Kvailių šalis ir kvaila tvarka.Ar pasaulyje tokia praktika vykdoma kur nors?

Sraigė

Sraigė portretas
Ta nuotraukytė tai turbūt "Gyvybės langelio" herbas. Kiekvieną kartą ta pati.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių