Palangoje paaiškėjo draugų poros, važiuosiančios į „Euroviziją“

Šį savaitgalį Palangoje finišavo socialinis projektas „Draugystė veža“, įrodantis, jog draugystė gali išpildyti svajones. Iškilmingo renginio Palangos koncertų salėje metu paaiškėjo penkios draugų poros, kurioms padovanotos kelionės į Stokholmą bei ten vyksiantį „Eurovizijos“ dainų konkursą.

Šeštadienį buvusieji Palangos koncertų salėje patikėjo, jog draugystei nėra nieko neįmanomo ir ji pildo svajones.

Iškilmingo renginio metu kurorte finišavo socialinis projektas „Draugystė veža“.

Šiame projekte buvo kviečiamos dalyvauti draugų poros, kurioje vienas – neįgalusis. Tokių draugų pavyzdžiais organizatoriai siekė ne tik mažinti atskirtį tarp negalią turinčiųjų ir jos neturinčiųjų, bet ir parodyti, kiek daug tokie žmonės vienas iš kito gali išmokti.

Projekte dalyvavusių draugų porų istorijos buvo pristatomos žiniasklaidoje, o skaitytojai buvo kviečiami už šias poras balsuoti. Penketas iš dalyvavusių porų turėjo galimybę laimėti kelionę į Stokholmą bei ten vyksiantį „Eurovizijos“ dainų konkursą.

Šeštadienio vakarą vykusio renginio metu paaiškėjo laimingieji. Keliauti galimybė atiteko Agnieškai ir Tomui, Vaivai ir Nadeždai, Vaidai ir Živilei, Mariui ir Jurgitai, Andželikai ir Alionai.

Kiekviena iš šių porų surinko po daugiau nei 4 tūkst. balsų.

Organizatorių teigimu, visos projekto metu surinktos lėšos bus skirtos šių porų kelionėms. Renginyje žiūrovus, kaip jau įprasta, savo balsu užbūrė dainininkas Merūnas Vitulskis, grojo Klaipėdos kamerinis orkestras.

Kurorto koncertų salė patalpas suteikė nemokamai, papildomų mokesčių atsisakė ir bilietų platintojai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

25 eurai UŽ BILIETĄ

25 eurai UŽ BILIETĄ portretas
Nėjome, nes padorieji bilietai salėje buvo po 25 eurus (50 eurų dviems!). Tokių kainų niekur nemačiau. Nežinau ar buvo žiūrovų, bet organizatoriai milijonieriams renginį galėtų daryti ir mažesnėje salėje.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių