Pakruojo vicemeras R. Medzveckas teigia kabinete radęs blakių

Pakruojo rajono vicemeras liberalcentristas Romas Medzveckas teigia savo kabinete radęs nelegalią stebėjimo ir klausymosi įrangą, įvykį tiria policija.

R. Medzveckas sakė įtartiną įrenginį ventiliacijos angoje pastebėjęs prieš pora dienų.

„Netyčia užkliuvo žvilgsnis už ventiliacijos angos grotelių - tokia viena skylutė nebūdingoje vietoje. Pastebėjau antradienį, antradienį nebuvo laiko. Vakar paprašiau darbininkų, kad atsineštų kopėčias ir pasižiūrėtų, kas ten yra, nuimtų groteles. Nuėmėme ir pamatėme kažką panašaus į tokius dalykus. Paskambinau pareigūnams - pranešiau, atvyko pareigūnai, išmontavo viską, išsivežė tyrimui“, -  pasakojo vicemeras.

Pakruojo merės pavaduotojas teigia nenumanantis, kas ir kodėl galėjo įtaisyti tokią įrangą jo kabinete, bet svarsto, jog tai greičiau „mėgėjų“, o ne specialiųjų tarnybų darbas.

„Nesu labai aršus politikas, nesijaučiu, kad kažkokių priešų turėčiau, nelegalia veikla neužsiimu, o maža kas kam gali rūpėti. (...) Tas montažas nepanašus į specialiųjų tarnybų, nes labai jau su kirviu daryta - daugiau į mėgėjų panašu, mano manymu“, - svarstė jis.

Apie R. Medzvecko įtarimus informuoti Pakruojo policijos komisariato pareigūnai. Jie aparatūrą išmontavo, pagal pareiškimą pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl manomai slaptos ir nelegalios vaizdo stebėjimo ir klausymosi aparatūros įrengimo kabinete.



NAUJAUSI KOMENTARAI

VITIOCHAS

VITIOCHAS portretas
REIK ŠVARIASNIAM BŪTI,KAD BLAKIŲ NEBŪTU.ŠVARIUOSE NAMUOSE JŲ NEBŪNA.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių