P. Gražulis ir S. Buškevičius liejo pyktį

Prieš homoseksualų eitynių pradžią policijos suimtas, o vėliau paleistas Seimo narys Petras Gražulis kartu su Kauno politiku ir „Jaunosios Lietuvos“ nariu Stanislovu Buškevičiumi liejo pykti ant homoseksualų ir policijos.

Prieš homoseksualų eitynių pradžią policijos suimtas, o vėliau paleistas Seimo narys Petras Gražulis kartu su Kauno politiku ir „Jaunosios Lietuvos“ nariu Stanislovu Buškevičiumi lieja pykti ant homoseksualų ir policijos.

Gedimino prospekte, prie Ūkio ministerijos policininkai šiuobuvo užtvėrę kelią ir sustabdę žmonių judėjimą, nes bandyta išvengti nesusipratimų, kuriuos galėtų sukelti agresyvus P. Gražulis, agresyviai pasisakantis prieš homoseksualus. S. Buškevičiaus bei P. Gražulio kompanijoje ir negatyviai nusiteikusio radikalaus jaunimo būrys.

„Kada policijos pareigūnai saugo homoseksualus, kurie griauna šeimos vertybes, kurie nori įsivaikinti mūsų veikus, nes jie nesidaugina. Jie kėsinasi į mūsų vaikus. Šiandien mūsų valstybė saugo juos kaip aukso fondą. Popiežius Jonas Paulius II neb uvo taip apsaugotas, kaip saugomi šiandien dvasiniai nusikaltėliai homoseksualai. Kur mes einame? Iškovojome laisvę ir nepriklausomybę,bet patekome į homoseksualų vergiją. Anksčiau buvo madinga būtų komunistu, o dabar p..... . Dabar jie daugiau teisių turi, negu sovietiniais laikais komunistai. Ir dabar mums neleidžia praeriti. Man kaip seimo nariui neleidžia patekti į seimą. Man pareigūnai neatsako į klausimą, kodėl aš neturiu teisės praeiti. Buvau sulaikytas, tryptas policininkų, uždėti antrankiai, po žemę voliotas gal dešimt policininkų už tai, kad gyniau vertybes!“

Tokią neapykantos kupiną kalbą rėžė P. Gražulis per garsiakalbį.

Kitas radikaliai nusiteikęs politikas S. Buškevičius purvais drabstėsi ne ką mažiau: „Aš prašiau, kad man duotų pasisakyti, man nedavė pasisakyti. Nors aš sakiau, kad laikysimės įstatymų. Mes tik norime išreikšti savo pasaulėžiūrą, norime pasakyti savo mintis, kad homoseksualizmas yra liga, iškrypmas, prieštarauja Dievo sukurtai santvarkai žemėje. Dievas sukūrė vyrą ir moterį, o ne tiktai vyrą ir vyrą. Vaikai per užpakalį negimsta. Jų tikslas yra įsivaikinti vaikus, atimti iš normalių žmonių vaikus ir įsivaikinti.

Šiandien LR Konstitucija yra trypiama, pareigūnai sako, kad nėra pinigų, bet šitiems iškrypėliams pinigų atsirado saugoti tuo metu, kai žmonės neturi ką valgyti, emigruoja į užsienį, jaunimas neturi darbo. Štai kokia yra valdžia: ji visiškai pasidavusi propagandai.“

S. Buškevičius rėkė, jog Romos imperija žlugo ir viena iš priežasčių buvo homoseksualizmo tolerancija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

taip

taip portretas
na ir kvailiai tie grazulis ir buskevicius... pliurpia bile ka, kazkokias nesamones. O siaip saunu, kad eitynes ivyko. Sveikinu jos dalyvius. Saunuoliai!!!

jklmn

jklmn portretas
Ot policija. Grazuli veidu i zeme, Sustauskui antrankius, o kazkoks siknabadukas is Olandijos viduri katedros aikstes nusimoves kelnes pimpalu pamojavo visai lietuviu tautai ir nieko. Policijai tai normalu. Jie turbut tokie patys.

gal

gal portretas
gražulis ir ne ateitis, bet jis taip pat, kaip ir visų saugomi homikai, turi teisę pasisakyti ir išreikšti savo nuomonę, todėl jis turi teisę skųstis dėl neteisėto sulaikymo. o tam komentatoriui, kuriam labai patinka tokie paradai, tai gal patiks su visa šeima pasižiūrėti į atvykėlio olando eksponuojamas genitalijas, nesidrovint jokių aplinkinių? Gal tai jau tokia simonko ir jo pasekėjų politika?
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių