Orų prognozė savaitgaliui: lietų pakeis sniegas

Likusiomis darbo dienomis į palanges barbens lietus, Savaitgalį šiek tiek atvės, lietų keis sniegas, pranešė gismeteo.lt.

Šiandien šalyje numatomas lietus, savo krypties laikysis pietvakarių vėjas.

Kaune  dieną oras sušils iki 3 laipsnių, kris lietaus lašai.  Vilniuje taip pat lynos, bus apie 2 laipsnius šilumos.   Šiauliuose oras sušils iki 3–4 laipsnių, dieną pradės lynoti, o vakare lietus pagausės. Pajūryje vėjas pūs stipriau, lis. Termometrai fiksuos 3–4 laipsnius šilumos.

Penktadienį išliks lietingi orai. Pasisuks šiaurės vakarų vėjas.

Kaune lietus labiau tikėtinas nakties ir ryto metu. Visą parą bus apsiniaukę, temperatūra sieks 3–4 laipsnius. Vilniuje bus 1–2 laipsniai šilumos. Gausiai lis naktį, vėliau kris mišrūs krituliai. Šiauliuose oras sušils iki 3 laipsnių, lietaus tikimybė maža. Pajūryje vyraus 4 laipsnių temperatūra. Naktį ir ryte dangus bus apniukęs, įdienojus galimi pragiedruliai.

Šeštadienį šilumos kiekis mažės, vakarėjant daug kur bus apie 0. Pūs šiaurės vėjas. Kaune, nakties ir ryto metu, maišysis negausus lietus ir sniegas. Dieną kritulių nenumatoma, temperatūra sieks 1–2 laipsnius šilumos. Vilniuje sniegas pradės kristi jau naktį ir liausis tik vakare. Bus 0–1 laipsnis šilumos. Šiauliuose naktį bus apie 2, ryte ir dieną apie 1 laipsnį šilumos. Vakarėjant atšals. Pajūryje kritulių nenumatoma. Naktį ir ryte oras sušils iki 2–3 laipsnių, dieną iki 1 laipsnio.

Sekmadienis atvės dar labiau, galimas sniegas. Vėjas pūs nepastovios krypties. Kaune, naktį ir ryte, šals iki -2 laipsnių. Įdienojus pradės snigti, termometrai fiksuos 0 laipsnių. Vilniuje iki -4 laipsnių temperatūra nukris naktį ir ryte. Įdienojus pradės snigti, šaltukas sumažės iki -2 laipsnių. Šiauliuose naktį ir ryte šals iki -2 -1 laipsnio. Dieną bus apie 1 laipsnį šilumos, snigs. Pajūryje temperatūra sieks 2–3 laipsnius šilumos. Auštant pradės lyti, tai tęsis ir per dieną.


Šiame straipsnyje: oraiorų prognozėžiema

NAUJAUSI KOMENTARAI

Lopas

Lopas portretas
Citata: "savaitgaliui: lietų pakeis sniegas". Ačių už prognozę. Dirbsiu ir verslausiu laisvalaikiu ne pagal jūsų prognozę.

info Lietuvos žemė

info Lietuvos žemė      portretas
Visiems visiems visiems Vengrijos įstatymų leidėjai gruodžio 17 dieną didele persvara nubalsavo už konstitucijos pataisą, uždrausiančią užsieniečiams pirkti žemės ūkio sklypus. Išsaugokim protėvių palikimą Lietuvą savo vaikams. Burkimės ir organizuokim referendumą. Nes ... Lietuvos žemių išpardavinėjimas užsieniečiams yra sukčių sumanytas Lietuvos naikinimas. Registracija: tel. 8 698 02118 pranciskus.sliuzas@kaisiadorys.lt
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių