Olimpinė vicečempionė ištekėjo

Kauno Vytauto Didžiojoje bažnyčioje šeštadienį tuokėsi olimpiniai vicečempionai. Pekino olimpiadoje sidabrą iškovojusi buriuotoja Gintarė Volungevičiūtė sumainė aukso žiedus su savo išrinktuoju brazilų sportininku Robertu Scheidtu.

Aukso žiedus pora sumainė Kauno Vytauto Didžiojo bažnyčioje. Vestuvių ceremonija bažnyčioje vyko lietuvių ir anglų kalbomis. Po bažnytinio sakramento sutvirtinimo iškilmės persikėlė į Kauno rotušę. Čia buvo sutvirtinta civilinė santuoka.

25-erių Gintarė vilkėjo baltą šilkinę suknelę su petnešėlėmis, platėjančia nuo krūtinės. Tokį apdarą per tris savaites jai pasiuvo siuvėja. Rankose nuotaka laikė baltas kalijas.
Jaunavedžių pasveikinti atėjo Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas su žmona.
Meras jaunavedžiams įteikė paveikslą su Kauno rotušės vaizdu ir geltonų gėlių puokštę.

Gintarė kiek anksčiau kalbėjo, jog yra labai įsimylėjusi ir laiminga. Pastaruosius kelis mėnesius moteris gyveno būsimų vestuvių rūpesčiais.

Jos išrinktasis 35-erių buriuotojas R.Scheidtas yra dukart olimpinis ir triskart pasaulio čempionas. Pekino olimpiadoje Gintarė ir Robertas į savo šalis parvežė sidaro medalius.

Prieš ceremoniją Lietuvos sporto muziejuje trumpą spaudos konferenciją surengusi G.Volungevičiūtė prisipažino, kad jau pirmadienį su savo mylimuoju išvyksta į povestuvinę kelionę, tačiau šalies nepanoro atskleisti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių