Nuo karo pradžios Lietuvoje gydymo sulaukė per šimtas Ukrainos karių

  • Teksto dydis:

Nuo karinių veiksmų pradžios Ukrainoje reabilitacija Lietuvoje suteikta daugiau kaip šimtui nukentėjusių šios šalies karių.

Planuojama, kad šiemet reabilitacijai Lietuvoje iš viso atvyks 50 ukrainiečių karių, BNS informavo Lietuvos krašto apsaugos ministerija. Keturi ukrainiečiai kariai reabilitacijai atvyko šią savaitę.

Ukrainiečių kariai gydymą ir reabilitaciją atlieka Lietuvos kariuomenės Dr. Jono Basanavičiaus karo medicinos tarnybos Karių reabilitacijos centre Druskininkuose.

Dnepropetrovsko srities administracijos vadovas Valentinas Rezničenko šią savaitę žurnalistams sakė, kad Lietuva buvo viena pirmųjų valstybių, priėmusių sužeistų ukrainiečių. Jo duomenimis, gydymą Lietuvoje gavo 120 Ukrainos karių.

Nuo 2014 metų balandžio besitęsiantis konfliktas Rytų Ukrainoje tarp Rusijos remiamų separatistų ir provakarietiškos vyriausybės pajėgų jau nusinešė daugiau kaip 9500 žmonių gyvybių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ei, kacapai-

Ei, kacapai- portretas
Uzsikruskit viens su kitu burliokai, jei dar nesupratot- tai, Ukraina kariauja su rusofasistais ir skeltanagiu padlaižiais. Ir jums jau laikas į numyletaja tėvyne- fašistine ruskija, supratot? Ar dar paaiškinti????

ar girdi grybe

ar girdi grybe portretas
nejau reik vaziuot pakariaut uz xoxolus kad gaut gydyma lytwoje

cianidas

cianidas portretas
kodel jums kyla tiek daug klausymu,,kodel"?Todel,kad musu valdzia jankiams lenda i gera vieta.O ant savu jiems nusispjaut,ir reikalingi ,,runkeliai"lieka tik pries rinkimus.Tai pagalvokim juos rinkdami.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių