Notarai aukojo kaimo mokyklų bibliotekoms

Už Lietuvos notarų paaukotas lėšas bus įsigyta knygų kaimo mokyklų bibliotekoms.

„Net ir Lietuvai sunkiu laikotarpiu sulaukiame žmonių gerumo, kuriuo jie noriai dalijasi su kitais“, – džiugiasi p. Alma Adamkienė, labdaros ir paramos fondo įkūrėja.

Gruodžio viduryje vykusiame Lietuvos notarų rūmų narių visuotiniame susirinkime buvo aukojama Almos Adamkienės labdaros ir paramos fondui. Aukų dėžutėje rasta 3660 litų. Lietuvos notarų rūmų prezidiumo nutarimu, minėtosios aukos bus skirtos A.Adamkienės labdaros ir paramos fondo įgyvendinamai kaimo mokyklų bibliotekų atnaujinimo programai.

„Lietuvos notariatas tradiciškai remia mokslą ir studijas. Žavimės ponios Almos Adamkienės labdaros ir paramos fondo pasišventimu, ugdant Lietuvos kaimo mokyklų moksleivius. Tikimės, kad ši kukli notarų auka atneš į kaimo mokyklų bibliotekas naujų ir trūkstamų knygų“, - sakė Lietuvos notarų rūmų prezidentas Marius Stračkaitis.

Notarai į Valstybinį jaunimo teatrą, kur buvo rodoma režisieriaus Jono Vaitkaus pastatyta Petro Vaičiūno pjesė „Patriotai“, pakvietė ir dvi dešimtis A.Adamkienės labdaros ir paramos fondo globojamų vienuoliktokų iš Širvintų rajono Gelvonų vidurinės mokyklos.


Šiame straipsnyje: NotaraiaukosBibliotekos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių