Negailestingi likimo smūgiai: mirus mamai, naujagimis liko našlaitis

  • Teksto dydis:

Vos dviejų savaičių Paulius turėjo būti didžiausias mamos Dovilės gyvenimo džiaugsmas. Tačiau jauną šeimą palietė didžiulė nelaimė – kūdikio artumu 19-metė motina galėjo džiaugtis tik savaitę. Jos gyvybę pasiglemžė liga.

„Vaikai – tai mažyčiai žmogeliukai, kurių kiekviena mimika, kiekvienas žvilgsnis, kiekviena ašara ir kiekviena šypsena yra pati nuoširdžiausia. Tokios nepamatysi nei pas vieną suaugusį žmogų“, – dar rugsėjo 3 dieną savo mintimis su draugais dalijosi vos kelias dienas ant rankų sūnų nešiojusi Dovilė Šop. Moteris pasidalijo ir mielomis rugpjūčio 30 dieną gimusio sūnaus nuotraukomis.

Dabar šios šeimos istoriją tęsia nebe pati Dovilė, o jos artimieji. „Vos dviejų savaičių Pauliui Šopiui dabar reikalinga gerų žmonių pagalba. Pauliukas šiame pasaulyje tik trumpai pažino savo mamą, jis nebejaus jos rankų šilumos, nebegirdės jos širdies plakimo, jau niekada neišgirs jos mylinčio balso ir neišvys spindinčių akių“, – jautriai portalui pasakojo D. Šop pusseserė ir berniuko teta Laura Meldaikė. 

Anot moters, po gimdymo praėjus savaitei šiaulietės Dovilės gyvybė užgeso nuo širdies nepakankamumo ir plaučių hipertenzijos. Nors medikai dar prieš gimdymą 19-metę Dovilę įspėjo apie didelę tikimybę iškeliauti anapilin, moteris visgi ryžosi gimdyti.

L. Meldaikė pasakojo, kad berniuko tėtis šiuo metu yra bedarbis, o minimalų darbo užmokestį gaunanti Dovilės mama (Pauliaus močiutė) finansiškai negali pasirūpinti savo vaikaičiu. Artimųjų duomenimis, vaikelio tėtis yra problematiškas, todėl kol kas neaišku, kam atiteks jo globa.

Tad berniuko artimieji kreipiasi į geros valios žmones su pagalbos prašymu. „Padėti berniukui ir jo šeimai galite pervesdami lėšas į Pauliaus tetos Renatos Martišienės sąskaitą arba paremdami drabužėliais, sauskelnėmis, pieno mišinukais, žaisliukais ir kitais naujagimiui reikalingais daiktais“, – prašo L. Meldaikė.

Dėl paramos perdavimo prašoma kreiptis į Pauliaus tėtį Tomą.

Rekvizitai paramai pervesti:

Gavėjas: Renata Martišienė

Sąsk. Nr. LT327044000014648271

Gavėjo bankas SEB bankas

Swift kodas CBVILT2X

Paskirtis: Parama Pauliui Šopiui, paypal account renatamartisiene22@gmail.com.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mama-mociute

Mama-mociute portretas
Uzuojauta vaikuciui netekus pazinti mamos,o giminei stiprybes ,pagalbos daiktais suprantu,bet pinigais...tikiu,kad mociute turi sirdi ir paims anukelio globa!

Asta

Asta portretas
Labai gaila kad tokia nelaime seimoj.Pries smerkdami ir puldami pastatykim kiekvienas save i ju vieta.Vaikui reikalinga mama,jei jos neteko tada reikia ne priekaistu o pagalbos

Nesvarbu.

Nesvarbu. portretas
Žmones jauskit o pagarba yra vaikų kuriems tenka matyti daug dalykų jai visi jau tie kurie neigiamai komentuojat tokie šventuoliai tai bent jau pasimelskit už merginos gyvybė ji žinodama kad gali žuti vistiek gimdė pasaulio stebukla ir aukojosi bet deja jos gyvybė išbleso ir ji mire jei visi tokie šventi tai kodel nepeikiat tu mamu kur pasigimdo užmuša arba išmeta į konteineri ar užkase šiltnamij ar sukapojo. O ji aukojo savo gyvybe nes nenore nužudyti ateinančios gyvybes... Ir jei neperskaitet neprašo vien į saskaita pervest prašo rubeliui pampersu mišinuku.... Absurdas kaip galima teist jie gi nekalti ar mažylis nekaltas kad pas ji toks tevas....
VISI KOMENTARAI 27

Galerijos

Daugiau straipsnių