A. Nedzinskas – tarp įtariamųjų nelegaliu praturtėjimu

Buvusio parlamentaro Antano Nedzinsko santaupomis susidomėjo Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnyba (FNTT) ir Mokesčių inspekcija, rašo portalas deIfi.lt, remdamasis „Lietuvos ryto“ televizijos pranešimu.

A.Nedzinskas likviduotoje Nacionalinėje kredito unijoje laikė 200 tūkst. litų. Toks indėlis draustas valstybės, tad buvęs parlamentaras tikėjosi pinigus atgauti.

Ketvirtadienis – paskutinė diena, kai unijos klientams turėjo būti grąžinti drausti indėliai. Tačiau A. Nedzinskas, kaip ir dar 400 indėlininkų, neatgauna nė cento. Draudimo išmokų mokėjimą pristabdė teisėsauga, nes aiškinasi, ar turtingesnių indėlininkų pinigai uždirbti legaliai.

FNTT neprognozuoja, kiek užtruks indėlininkų patikrinimas, tad kada žmonės gali tikėtis atgauti visą draustą indėlį, neaišku.

„Atsižvelgiant į neteisėto praturtėjimo problematiką, Mokesčių inspekcija kartu su FNTT atlieka patikrinimą dėl indėlininkų įgytų lėšų teisėtumo. Pabrėžtina, kad patikrinimas atliekamas per kuo trumpesnius terminus ir sąžiningiems indėlininkams bus pinigai grąžinti“, – kalbėjo FNTT direktoriaus pavaduotojas Šarūnas Rameikis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

magyras

magyras portretas
antanai nevog.

IRENA

IRENA portretas
na, ar nejuokinga, ANTANAS tapo vos ne milijonierius... Ar ne geda toki straipsni spausdinti ir piktinti bei juokinti zmones, kodel nevertinat jo ivairiapusisku sugebejimu ,pomegiu, jo asmeniniu darbu uz seimo tyoros. Gal jau rasyt ir tyrineti nebeliko ka... o gal kitu stambiai praturtejusiu, tiesiog nepatogu liesti. GEDA visiems ir rasiusiems ir tyrinetojams...Esu eiline skaitytoja.

lietuve

lietuve portretas
kodel niekas netiria milijonieriu pralobimo , nejuokinkite , neturite ka jau veikti .....
VISI KOMENTARAI 37

Galerijos

Daugiau straipsnių