Nebūkite abejingi: ligoninėse trūksta kraujo

  • Teksto dydis:

Prieš ilgąjį savaitgalį ligoninėms stingant kraujo, Nacionalinis kraujo centras trečiadienį kreipėsi į visuomenę su prašymu paaukoti kraujo.

„Prašome, kviečiame ir raginame pasitikti šventes prasmingai, padėti tiems, kurie negalės švęsti kartu su visais arba po švenčių atsidurs bėdoje“, – rašoma centro kreipimęsi.

Prieš Jonines Lietuvos ligoninėse ypač trūksta dviejų grupių – O (I) ir A (II) – kraujo. Praktika rodo, kad prieš ilguosius šventinius savaitgalius ir ypač po švenčių labai trūksta visų grupių kraujo.

Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje ketvirtadienį vyks akcijos, per kurias kraujo paaukojusieji gaus du bilietus į kino teatrą, o Jonams ir Janinoms žadamos papildomos dovanos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kristina

Kristina portretas
Žinot, kas kraupu? Kad straipsnių rašytojai vardan gausesnio click'ų skaičiaus net tokiai temai kaip kraujo donorystė nenurodo antraštėje tikslių trūkstamų grupių. Argi sunku padaryti informacinę aiškią antraštę, kad nereiktų skaityt straipsnio? Pinigėliai, pinigai.

Mielai paaukočiau

Mielai paaukočiau portretas
bet kad turiu mažakraujystę, geriu vaistus, tad apie paaukojimą galiu tik pasvajoti:(

NA NA

NA   NA portretas
galima būtu ir duoti kraują , tik deja , kai gauną už dyką kraują ,tai tada ir prasideda prekyba juo ,geriau jau tada duoti kraują už pinigus ,lieka nebesvarbu ,kam jis atiteks ,,,,sėkmės, padėk sau , padėsi ir kitam ,,,,,
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių