Naujuosius metus Palangoje sutiks mažiau kurorto svečių

  • Teksto dydis:

Didžiausias šalies kurortas šįkart Naujuosius metus pasitiks palyginti ramiai, mat laukiama mažiau svečių iš Lietuvos didmiesčių nei paprastai.

Kaip rašo dienraštis „Lietuvos žinios“, Palangos apgyvendinimo paslaugų sektoriaus atstovai įsitikinę, kad tokias tendencijas lėmė kalendorius – Naujųjų metų sutiktuvės šiemet sutaps su paprastu savaitgaliu, papildomos laisvos dienos nebus.

„Pernai žmonės jau lapkričio mėnesį rezervavo viešbučių kambarius, o tarpušvenčiu beveik nebuvo likę laisvų vietų. Naujuosius sutikome penktadienį, tad turėjome dar dvi poilsio dienas. Šiemet viešbučiuose tebėra daug laisvų vietų, nes vykti, tarkime, iš Vilniaus ir apsistoti mūsų kurorte vos vienai nakčiai, matyt, neapsimoka“, –„Lietuvos žinioms“ sakė Palangos viešbučių ir restoranų asociacijos atstovas Darius Miklovas.

Visuomeninės Palangos apgyvendinimo paslaugų teikėjų organizacijos „Svetingas šeimininkas“ vadovė Irena Švanienė dienraščiui tvirtino, kad šiais metais situacija kaip niekada prasta. „Išankstinių rezervacijų yra, bet kur kas mažiau negu pernai. Iš dalies kaltas kalendorius“, – sakė I.Švanienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

dd

dd portretas
visai jau nudurno žemaičiai, praėję metai buvo paskutiniai, kai atostogas leidau Palangoj. Apsičiupinėkit su kainom, ir nykštukinėmis porcijomis...

dzimi

dzimi portretas
Tikrai ką gi veikti Palangoje? Merui įplaukų, žinoma, trūksta. Bet teks apsieiti be jų. Gal tada ir vasarą pažabos savo apetitus palangiškiai.

Nauji metai

Nauji metai portretas
Žmonės jau atsikando Palangos valdžios malonių. Kaino nenormaliai didelės, visur apgaulės. Tad visi supranta, kad tokias sumas geriau pasilikti metinėms atostogoms Tailande, Egipte arba Ispanijoje.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių