Moksleivių sąjungai dėl skolų grasinama bankrotu

  • Teksto dydis:

Norvegijos lėšomis vykdyto Lietuvos moksleivių sąjungos projekto administratoriai reikalauja sąjungos grąžinti skolą, priešingu atveju grasina kreiptis dėl organizacijos bankroto.

Kaip skelbia LRT televizija, skola atsirado sąjungai prieš trejus metus ėmusis įgyvendinti Norvegijos finansuojamą programą žmogaus teisėms ir demokratijos principams, bet po pusmečio ją nutraukus.

Projektą prižiūrėjusio Žmogaus teisių stebėjimo instituto patarėjas finansų ir valdymo klausimais Tomas Kubilius sako, kad šiuo metu vertinamos galimybės atsiimti 45 tūkst. eurų skolą, priešingu atveju bus kreipiamasi dėl sąjungos bankroto.

Dabartinė moksleivių sąjungos prezidentė Raminta Matulytė sako, pinigai buvo išleisti pagal paskirtį, bet buvo netinkamai atsiskaityta – su projekto administratoriais esą deramasi dėl skolų grąžinimo.

Anot jos, skolos – buvusios sąjungos vadovybės palikimas.

Buvusi moksleivių sąjungos prezidentė Akvilė Brurneikaitė tvirtino, kad organizacija negalėjo užbaigti projekto sužinojusi apie ankstesnę organizacijos skolą Jaunimo tarptautinio bendradarbiavimo agentūrai – dėl to buvo įšaldytos jos sąskaitos. Ankstesnė skola jau grąžinta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Na va

Na va portretas
Jau prasiskolino, Lietuvos "ateitis"

Anonimas

Anonimas portretas
kaskaip keita.....gyvenitas juk GEREJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
Tai paėmė pinigus kad grąžinti sena skola , o už pinigus nieko nedaryti ?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių