M.Mikutavičius išsišaipė iš badavusio P.Gražulio

Šiandien Petras Gražulis nutraukė 15 dienų trukusį bado streiką. Juo politikas, vėl į Seimą išrinktas su partija „Tvarka ir teisingumas“, teigė tikėjęsis atkreipti visų dėmesį į išsikerojusias problemas prokuratūroje.

Badauti P. Gražulis sakė metęs paragintas kolegų Seime bei Klaipėdos rajono savivaldybės tarybos narių, tačiau gal prie to prisidėjo ir Marijono Mikutavičiaus pašaipios mintys, išsakytos feisbuke?

M. Mikutavičius, P. Gražuliui pradėjus bado streiką, regis, ironiškai pasišaipė. „Petras Gražulis paskelbė bado streiką. Nežinau, kaip tai skelbiama oficialiai. Aš, pavyzdžiui, nematau jo badaujančio. Manau, kad tokie triukai turėtų būti atliekami viešai. Bet gal čia skonio reikalas. Aišku, gal Petras kuklus žmogus ir nenori kad jo kūdo kūnelio aštrios mentės ir įdubusi krūtinė gadintų nuotaiką praeiviams“, – svarstė dainininkas.

Jis spėjo, kad Seimo narys badaudamas galbūt netgi verkė, „slapčia savęs gailėdamas ir įsivaizduodamas, kaip štai jis mirs nuo išsekimo, o Gargždų kapinaitėse pas gojų už municipaliteto pinigus vietiniai pastatys paminklą su užrašu: „Čia guli žmogus, kuris nevalgė ir mirė. Nuo dėkingų miestelėnų“.

Atlikėjas rašė tikįs, kad P. Gražuliui viskas gerai ir „tos kelios dienos be maisto nepakenkė iš prigimties valiūkiškam jo būdui“.

M.Mikutavičius netgi ėmė svarstyti, kaip būtų galima padėti badaujančiam Seimo nariui. Kaip paveikti ryžtingąjį P.Gražulį, kad bado akcija nevirstų drama.

„O kas, jeigu aš staiga pradedu savo bado akciją iš didelio gailesčio Petrui ir paskelbiu, kad badauti nustosiu tik tada, kai deputatas pradės valgyti? Žinoma, pasirūpinu, kad žinia apie šį mano valios aktą pasiektų Seimo narį, paskutinį kartą atsikandu bulkos ir taip pat atsigulu į savo įdubusį guolį su vilnonėmis kojinėmis“, – rašė atlikėjas.

Jis pabandė įsivaizduoti, kaip viskas vyktų. „Pirmas dienas, aišku, guliu bergždžiai. Petrui aš joks giminaitis ir šiaip gal atgrasus tipas, į kurį jis žiūri su dieviška panieka. Kita vertus – smalsiai“, – šmaikštavo M. Mikutavičius.

Paskui M. Mikutavičius įsivaizduoja, kaip visiškai nusilpęs jis pradeda klejoti ir supranta, kad pats yra P. Gražulis. „Staiga man paaiškėja daug dalykų, kurių niekaip nesuprasdavau stebėdamas jį iš šalies. Staiga labai aiškiai suvokiu, kas yra blogis, kas gėris ir aplanko tokia deputatiška ramybė dėl ateities. Ir kodėl aš Petru negimiau iš karto?“, – apgailestavo dainininkas.

Pagal M. Mikutavičiaus scenarijų, jo neišgelbsti net iš Briuselio atskridęs Rolandas Paksas, nors šis ir nutampo Petrui ausis ir išmeta jį iš partijos. „Mirštu lengvai ir švelniai. Tu nugalėjai, Petrai. Nugalėjai, užsispyręs stuobry“, – savo viziją baigė M. Mikutavičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

lietuvis

lietuvis portretas
marijonas kietas:)))

lietuvaitė

lietuvaitė portretas
Ir kas pasakė, kad Lietuvoje nelinksma? Bent jau ne nuobodu :) Šakės, ir ko tik neprisigalvojama, kad tik atkreipus į save dėmesį

Nejaugi Gargžduose

Nejaugi Gargžduose portretas
gyvena vieni nevispročiai,jei renka tokį Gražulį
VISI KOMENTARAI 29

Galerijos

Daugiau straipsnių