Mirė „Dviračio šou“ kūrėjas G. Ruplėnas

  • Teksto dydis:

Viešėdamas Jordanijoje netikėtai mirė žinomas televizijos prodiuseris, verslininkas, renginių vedėjas Gintaras Ruplėnas.

Viešėdamas Jordanijoje netikėtai mirė žinomas televizijos prodiuseris, verslininkas, renginių vedėjas Gintaras Ruplėnas.

Pirminiais duomenimis, žinomam vyrui viešbutyje sustojo širdis.

Šių metų rugpjūčio 25 dieną G.Ruplėnui būtų suėję 50 metų. 

G. Ruplėnas gimė 1964 metais Vilniuje, Vilniaus universitete įgijo teisininko specialybę. Nuo 1986 metų jis dirbo šou grupėje „Dviratis“, nuo 1993 metų – televizijos laidose „Dviračio šou“, „Pusę per pusę“, „Dviračio žynios“. Kurį laiką G. Ruplėnas buvo radijo stoties „Radiocentras“ programų direktoriumi.

Netekties sukrėstas LNK televizijų grupės kolektyvas pareiškė užuojautą G. Ruplėno šeimai, draugams, artimiesiems ir visiems, kurie vertino jo talentą.

„Netekome atviro, nuoširdaus, kūrybiško žmogaus, puikaus humoristo, – sako LNK generalinė direktorė Zita Sarakienė. – Tai didelė netektis ne tik mūsų kolektyvui, bet ir visiems, kurie žavėjosi Gintaro talentu. Jis buvo išskirtinė asmenybė, vienas tų, kurie padarydavo didelį darbą ir likdavo už kadro. Kalbant apie G. Ruplėną sunku kalbėti būtuoju laiku. „Dviračio šou“, kurio kūrėjų buvo ir jis, per pastaruosius dešimtmečius tapo humoro klasika, etalonu, gero humoro sinonimu."

G. Ruplėnas kūrė „Dviračio šou“ laidą nuo pat LNK televizijos įsteigimo 1995-aisiais, pastaruoju metu laidą rodė LNK grupės televizijos kanalas BTV.

„Politinio šaržo talentas Gintaras Ruplėnas liks atmintyje ir širdyje. Jo taiklus humoras padarė įtaką ne tik politikams, bet ir visam politiniam gyvenimui Lietuvoje", – socialiniame tinkle „Facebook" parašė Lietuvos prezidentė Dalia Grybauskaitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

xx

xx portretas
Mano nuomone geriausia Dviracio zines pervadinti G.Rupleno zinios.Tai butu geriasia priemone G. Ruplenui atminti.

NA NA

NA  NA portretas
visada yra sunku surasti žodžius, kai atjautos paukštis išskleidžia tavo krutinėje sparnus ir palydi skrydžiui į kitą gyvenimą ,gerus žmonęs ,ieškai žodžių gelmėse išreikšti savo gerėjimasi žmogumi , paliekanti mus šioje žemėje ,,,,,,sėkmės ,atsiūsk savo tarnams šviesos spindulėlį ,tamsiose gyvenimo akimirkose ,,,,,,,
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių