Iš ministerijos – greitosios pagalbos automobiliai be medicininės įrangos

  • Teksto dydis:

Prieš daugiau kaip metus Pasvalio greitoji iš Sveikatos apsaugos ministerijos gavo net keturis naujus greitosios medicinos pagalbos automobilius, tačiau per anksti apsidžiaugė, praneša LNK.

Pasvalio medikai teigia, kad šie nauji greitosios pagalbos automobiliai – be įrangos. Nors ministerija viešai teigia, kad jie pilnos komplektacijos.

Pažiūrėjus įdėmiau – tikrai matosi, kad į naujuosiuose automobiliuose daug ko trūksta. Teigiama, kad į juos medikai susidėjo kai ką iš atliekamos įrangos, bet normalios pagalbos pacientui su tuo, kas yra, nesuteiksi. Nebent paveši kaip su bet kokiu šeimos automobiliu.

Situacija tokia, kad nauji greitosios automobiliai važiuos į garažus ir lauks įrangos. Senieji automobiliai, pasak medikų, tikrai tarnauja gerai, tačiau pradėjo gesti kai kuri įranga, kurios taisymas kainuoja gan brangiai.

Pasirodo, ministerijai jokia naujiena, kad nauji automobiliai neturi visos įrangos. Ministerijos atstovai teigia, kad visoms gydymo įstaigoms buvo nupirkti vienodi automobiliai, o susikomplektuoti kiekviena įstaiga gali pati.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Veryginė greitoji 'pagalba'.

GMP

GMP portretas
Kam rodoma nuotrauka Kauno. GMP REANIMOBILIO NUOTRAUKA ??? žurnalistai dekit Pasvalio Gmp nuotraka...

?

? portretas
čia matyt karbauckio profesionalai ministerijoje užsakė
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių