M.Bartašiūnaitė: G.Steponavičius siūlė kartu praleisti naktį

Su Liberalų sąjūdžiu į Seimą kandidatuoti ketinusi Milda Bartašiūnaitė teigia iš švietimo ir mokslo ministro Gintaro Steponavičiaus sulaukusi siūlymo praleisti su juo naktį viešbutyje. Ministras neneigia siuntęs jaunai moteriai SMS žinutes, tačiau ginasi prie jos priekabiavęs, rašo 15min.lt.

M.Bartašiūnaitė papasakojo nedviprasmiško G.Steponavičiaus pasiūlymo sulaukusi pernai spalio mėnesį vykusiame Liberalų sąjūdžio suvažiavime. Jos teigimu, oficialioji renginio dalis baigėsi politinės jėgos pirmininko Eligijaus Masiulio gimtadienio paminėjimu.

„Po to G.Steponavičius su keliais draugais išvažiavo pas ministrą švęsti. Jis pasiteiravo, ar būsiu čia, nes žadėjo sugrįžti. Tai man pasirodė keista“, – pasakojo moteris.Po kiek laiko ji iš ministro sulaukė SMS žinutės, kurioje šis teigė grįžtantis į viešbutį pratęsti linksmybių. „Gerai, jei nesi prisirišusi prie kambariokės, užsisakau viešbuty kambarį“, – tokia žinutė atskriejo į M.Bartašiūnaitės mobilųjį telefoną.

G.Steponavičius neneigė rašęs moteriai SMS žinutes, tačiau tikino, kad ji visą pokalbį bando pakreipti taip, kaip jai naudinga.

„Tokią jos versiją priimti už gryną pinigą būtų nerimta. Aš galiu tik tiek pasakyti: taip, buvo praėjusį spalio mėnesį partijos suvažiavimas, buvo neformali dalis, ir jeigu kam nors atrodo, kad iš mano pusės buvo daryti vienokie ar kitokie veiksmai... Galiu tik tiek pasakyti – buvo neformalus pratęsimas, taip, jai buvo parašyta žinutė, siūlanti pratęsti toliau su kompanija vakarą. Jeigu tai norima pateikti kaip veiksmus, kuriuos, kaip ji teigia, aš bandžiau daryti, mano supratimu, ši versija tikrai neturi pagrindo“, – teigė ministras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mildai

Mildai portretas
dabar visi tavęs bijos dėl galimų istorijų...

Sraigė

Sraigė portretas
Durnelė. Dar labiau nori išgarsėti dėl savo paleistuvystės. Jis gi, išsiskyręs, kam nori, tam ir siūlo praleisti vakarą miške, viešbutyje, ar kur kitur. O gal seimo vyrai nekalbina svetimų moterų?

n4ra

n4ra portretas
Dar viena debilė :D
VISI KOMENTARAI 43

Galerijos

Daugiau straipsnių