Mantas Adomėnas lieka TS-LKD rinkimų štabe

Penktadienį posėdžiavusi Centrinio rinkimų štabo vadovybė nepatenkino štabo vadovo pavaduotojo Manto Adomėno prašymo atsistatydinti.

„Spaudoje pasirodę pranešimai apie TS-LKD rinkimų štabo „byrėjimą“ neatitinka tikrovės. Pasirengimas rinkimų kampanijai vyksta intensyviai ir produktyviai. Rinkimų strategiją turime, ją patvirtino tiek rinkimų štabas, tiek partijos prezidiumas. Todėl noriu nuraminti visus kam šis klausimas labai opus ir jautrus, kad tokios kalbos neturi pagrindo. Kiekvienas rinkimų štabo narys, turintis tvirtą nuomonę, kuri remiasi ankstesnių sėkmingų rinkimų patirtimi, yra neįkainojama vertybė. Manto veikla štabe esu visiškai patenkintas ir džiaugiuosi, kad jis tęsia darbą  komandoje", - teigia Centrinio rinkimų štabo vadovas, Vykdomasis sekretorius Raimundas Alekna.

Centrinio rinkimų štabo vadovo pavaduotojas lieka eiti savo pareigas.

„Viską apsvarstę ir aptarę pozicijas su kolegomis, nutarėme, kad ir toliau dirbsiu partijos rinkimų štabe. Manau, kad vykusios diskusijos tik dar labiau sustiprino mūsų komandą“, - sakė dr. Mantas Adomėnas.


Šiame straipsnyje: Mantas AdomėnasKonservatoriai

NAUJAUSI KOMENTARAI

miestietis

miestietis portretas
Gaila. Jau norėjau vakare alaus bokalą išgert šito veikėjo atsikratymo proga.

Domas

Domas portretas
Per Seimo rinkimus balsuokime už partijos Tvarka ir teisingumas kandidatus.

puteikis

puteikis portretas
N. Puteikio pastebėjimas buvo dar konkretesnis. „Jei tai buvo valdiški-Specialiųjų tyrimų tarnybos ar Finansinių nusikaltimų tarnybos –mikrofonai, tai turbūt galėjo būti ieškoma sąsajų tarp M.Adomėno ir brolių Ortizų (prekybos tinklą IKI įsteigę ir valdę broliai prancūzai), kurie Vilniaus senamiesčio Bokšto gatvėje yra privatizavę buvusio Veneros ligų dispanserio patalpas. Privatizavimas yra nieko blogo, bet ten naikinamas paveldas ir kai prokurorai pradėjo ikiteisminį tyrimą, M.Adomėnas inicijavo peticiją prokuratūrai, kad būtų galima griauti paveldą,“ – kirto N.Puteikis (iš balsas.lt/m/naujiena/611279/seimuno-m-adomeno-karjera-pakibo-ant-plauko-foto )
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių