A. Mamontovas, M. Mikutavičius ir A. Valinskas – įtakingiausi popkultūros atstovai

  • Teksto dydis:

Šalies elitas ir visuomenė šiemet sutarė dėl įtakingiausių šalies popkultūros atstovų trejetuko – tai laidų vedėjas bei atlikėjas Marijonas Mikutavičius, atlikėjas, aktorius Andrius Mamontovas ir laidų vedėjas, prodiuseris Arūnas Valinskas, penktadienį skelbia naujienų portalas delfi.lt.

Apklausos duomenimis, pirmajame dešimtuke pagal elito balsus atsidūrė „Dviračio žinių“ prodiuseris Haroldas Mackevičius, aktorius bei režisierius Algis Ramanauskas, rašytojas bei publicistas Andrius Užkalnis, atlikėjas ir socialinių projektų iniciatorius Jurgis Didžiulis, muzikantas Martynas Levickis, stilistė bei verslininkė Agnė Jagelavičiūtė, dizaineris Juozas Statkevičius.

Tuo tarpu visuomenės apklausoje ketvirtoje vietoje puikuojasi atlikėjas Egidijus Dragūnas. Penktasis – Martynas Levickis, po jo seka Andrius Užkalnis, Džordana Butkutė, Jurgis Didžiulis, Vaidas Baumila ir Giedrius Drukteinis.

Žurnalas „Reitingai“ naujienų portalo delfi.lt užsakymu gegužės 11 – birželio 7 dieną atliko Lietuvos elito nuomonės tyrimą, kurio metu apklausė 779 asmenis: politikus, verslininkus bei ekonomistus, valstybės tarnautojus, visuomenininkus ir kitus.

Lietuvos gyventojų nuomonės tyrimą liepos 17 - 23 dienomis delfi.lt užsakymu atliko visuomenės nuomonės ir rinkos tyrimų bendrovė „Spinter tyrimai“. Tyrimo metu buvo apklausti 1009 respondentai nuo 18 iki 75 metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaip svarbu

Kaip svarbu portretas
Elitas sutare del itakingiausiu veikeju. Kaip saunu! Visai kaip toje knygone apie tarybini kolchoza: visi gyvuliai lygus, TIK kai kurie gyvuliai lygesni uz kitus.

Safyras

Safyras portretas
Buvo kažkada Lietuvoje teatrai, kino studija, kur buvo kuriami labai geri spektakliai ir kino filmai. Tai gal Lietuvos žiniasklaidai reikėtų daugiau paieškoti tikrų talentų, o ne rodyti tas pačias laidas, tik šiek tiek pakeistas. Baletas, operos. operetės, kino filmai gyvavo ir prieš 80 metų, kaip ir muziejai... Tik reklama ir naudinga informacija buvo kitokia, nes žmogus yra protingas padaras , sugeba atskirti duoną nuo batono, ar pieną nuo alaus, ir pas gydytojus ar vaistininkus sugebėdavo patys nueiti ar nuvažiuoti...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių