LLRA apetito nemažina: duokit dvi ministerijas

Lietuvos lenkų rinkimų akcija nusileisti neketina – mainais už prisijungimą prie formuojamos valdančiosios koalicijos jie reikalauja dviejų ministerijų.

Po trečiadienį įvykusio Socialdemokratų partijos pirmininko Algirdo Butkevičiaus ir Lenkų rinkimų akcijos derybininko Leonardo Talmonto susitikimo pastarasis pareiškė, kad Lenkų rinkimų akcija nekeičia pozicijos ir reikalauja dviejų ministerijų, mainais už prisijungimą prie formuojamos valdančiosios koalicijos.

Kaip informuoja LRT televizijos laida „Šiandien“, partijos lyderis Valdemaras Tomaševskis sako, kad jie sutiktų vadovauti Kultūros ministerijai, kuri dabar priskirta Darbo partijai, bet antroji, anot jo, turėtų būti viena iš ūkinių. Socialdemokratų lyderis Algirdas Butkevičius teigia, kad formuojama valdančioji koalicija kol kas nemato galimybių lenkams patikėti dvi ministerijas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tai

tai portretas
tas pats, kaip "mes be Vilniaus nenurimsime". nuo butkevičiaus lietuviškumo lygio priklausys, ar tie lenkai vis dėlto valdys Lietuvos 2 ministerijas ir darys Lietuvai žalos.

išeitis

išeitis portretas
Na tai nepriimkit į koaliciją ir nedejuokit.

otto

otto portretas
Jo, reikia įkurti lenkų reikalų ministeriją. Tegul ten ir tvarkosi.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių