Lietuvos žmonių partija surengė pirmąjį sąskrydį

Lietuvos žmonių partijos nariai savaitgalį susirinko į pirmąjį sąskrydį, kuriame tvyrojo gera nuotaika, vyko daug sportinių rungčių, su dalyviais bendravo „Žalgirio“ klubo krepšininkai.

Partijos nariai į erdvią, įspūdingais gamtovaizdžiais apsuptą „Guosto“ sodybą prie Guosto ežero rinkosi nuo penktadienio. Pirmą dieną buvo surengta pažintinė vakaronė. Dalyviai iš įvairių regionų prisistatė dainomis, eilėmis ir kitaip kūrybingai apbudino savo miestus bei rajonus.

Šeštadienį įvyko oficialus sąskrydžio atidarymas, buvo pakelta partijos vėliava, sugiedotas Lietuvos himnas. Vėliau vyko daug azartiškų varžybų. Suburtos kelios regionų futbolo, krepšinio komandos. Vyko virvės traukimo varžybos, smiginio turnyras.

Futbolo aikštelėje stipriausi buvo Kauno komanda. Ji finale 4:1 nugalėjo vilniečius. Kauniečių komandą sudarė krepšinio klubo „Žalgiris“ administracijos darbuotojai. Dešimt įvarčių įmušęs klubo „Žalgiris“ Klientų aptarnavimo skyriaus direktorius Mindaugas Kvedaras sakė, kad pergalę lėmė visos komandos žaidimas. „Gerai gynėmės, turėjome puikų  vartininką, tad man beliko mušti įvarčius“, - šypsojosi jis. Nenugalimi kauniečiai buvo ir krepšinio turnyre, įveikę biržiečius.

Krepšinio turnyre teisėjavo profesionalai – į sąskrydį atvažiavę Kauno „Žalgirio“ krepšininkai. Varžybas komentavo šmaikštumu garsėjantys broliai Lavrinovičiai. „Teisėjau, nepamiršk, kad švilpuku reikia dar ir švilpti“, – juokavo kreipdamasis į Tadą Klimavičių Kšištofas. Jis teigė, kad varžybas komentuoja pirmą kartą. „Įsitikinau, koks tai rimtas ir nelengvas darbas – reikia greitai mąstyti, sekti varžybų eigą, apibudinti situaciją, žinoti žaidėjus“, – dalijosi įspūdžiais krepšininkas.

Mantas Kalnietis pastebėjo, kad sąskrydžio metu tvyrojo itin gera nuotaika. „Visi šauniai leidžia savaitgalį, o mes, krepšininkai, darome tai, ko anksčiau nedarę: teisėjaujame, komentuojame. Vėliau bus proga vienas kitą per dantį patraukti. Taip pat ir mane pirmą kartą teisėjaujantį“, – šypsojosi jis, išbandęs save kaip teisėją.

Paulius Jankūnas akcentavo, kad jam Lietuvos žmonių partija priimtina savo dėmesiu sportui. „Tai labai svarbi sritis, nes sveika ir sportiška visuomenė gali labai daug pasiekti“, – įsitikinęs žalgirietis.

„Džiaugiuosi, kad mūsų idėjas paremia žalgiriečiai, jie – mūsų partijos ir šalies istorijos Atlantai“, – sakė vienas partijos lyderių ir „Žalgirio“ klubo savininkas Vladimiras Romanovas.

Geriausieji krepšinio turnyro žaidėjai apdovanoti „Žalgirio“ klubo marškinėliais su krepšininkų autografais, taip pat įvairiais prizais buvo nudžiuginti visi sporto varžybų dalyviai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

www google lt

www  google lt portretas
surinkite - lrt romanovas paziurekit komedija ir tik neapsimyzkit.

Genys

Genys portretas
Dar viena pseudopartija su kianziumi.

su dainomis ir eilemis

su dainomis ir eilemis portretas
dar viena buratino nesamone, ir kada jos baigsis, nes jau nebejuokinga, gaila vargselio... net festivali surenge "su dainomis ir eilemis" -:)))
VISI KOMENTARAI 25

Galerijos

Daugiau straipsnių