Lietuvos vyskupai ragina melstis už Ukrainos žmones

  • Teksto dydis:

Lietuvos Katalikų bažnyčia penktadienį išsakė paramą protestų apimtos Ukrainos piliečių demokratijos siekiams ir paragino Lietuvos tikinčiuosius melstis už ukrainiečius.

Lietuvos vyskupų konferencijos pranešime teigiama, kad Ukrainos "žmonės drąsiai kelia savo balsą ir prašo būti išgirsti".

"Lietuvos vyskupai maldoje solidarizuojasi su Ukrainos piliečių troškimu gyventi laisvoje, nepriklausomoje ir demokratiškoje Ukrainos valstybėje, kurioje vadovaujamasi europietiškais krikščioniškais principais", - teigia Lietuvos vyskupai.

"Remiame Ukrainos piliečių laisvės troškimą ir kviečiame visus Lietuvos tikinčiuosius jungtis į maldą, solidarizuojantis su Ukrainos žmonėmis", - teigiama pranešime.

Ukrainoje jau kelios savaitės tęsiasi protestai, kurie prasidėjo Ukrainos prezidentui Viktorui Janukovyčiui atsisakius pasirašyti istorinę prekybinę ir politinę sutartį su Europos Sąjunga (ES).


Šiame straipsnyje: vyskupairaginimasmaldaUkraina

NAUJAUSI KOMENTARAI

mi

mi portretas
kodel tie su chalatais nuotraukoje uzsideje zuvies galvos imitacija, vietoj kepures, kazkokie mutave pagonys..

katalikas

katalikas portretas
Kodėl tie "dievo" apaštalai nekovoja taip prieš pedofiliją, genderizmo plitimą Lietuvoje, įvairių jaunimo moralę žalojančių projektų gausėjimą, kunigų godumą ir palaidumą. Šioje vietoje nesimato jokios jų veiklos, išskyrus mekenimus apie jų varganą padėti nūdienos Lietuvoje. Susirūpino matai Ukrainos ateitimi, o gal kaip tik atvirkščiai ukrainiečiai pasirūpino sava ateitimi. Bukapročiai mišių metu nesugeba net normalių pamokslų pasakyti, lenda su savo patarimais.

Luka

Luka portretas
Kažin kodėl į gatves neišeina rytietiška ukrainos dalis?pažiūrėtumėm stipriai rimtesnį šau. jei jau mokam pinigus(o mokam kiekvienas ES pilietis), tai nors vaizdas būtų įdomus. O dabar bezdelnikai opozicinkai atseit nedirba ir pinigų turi tūsintis barikadose. Mano šeima negalėtų sau leisti 2 savaites bedarbo sėdėti...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių