Lietuvos šimtmečio dovana – trispalvė

  • Teksto dydis:

Gintauto Labanausko labdaros ir paramos fondo bendruomenės nariai Lietuvos šimtmečio šventės proga socialiai remtiniems žmonėms dovanojo valstybės vėliavas.

"Išties nuostabu, kad šventės proga žmonės nori turėti ir iškelti vėliavą – kas name, kas daugiabučio buto balkone. Tikiuosi, kad greitai ateis laikas, kai mūsų žmonės norės turėti iškeltą ir matyti plevėsuojančią valstybės vėliavą ne tik per didžiąsias šventes, tačiau visada, nes mūsų nepriklausomos valstybės vienas pagrindinių simbolių vėliava ir atspindi tai, ką mes visi kartu išsikovojome ir atgavome – nepriklausomą Lietuvos valstybę", – dalijosi mintimis vienas iš fondo steigėjų Gintautas Labanauskas.

"Kaip ir dalydami maisto paketus socialiai remtiniems žmonėms, taip ir dabar mes neatsisakome padėti, jei žmogus su savim neturi pensininko, neįgalumą ar kitokio socialiai remtino žmogaus statusą patvirtinančio dokumento. Jeigu žmogus prašo, vadinasi, jam reikia, todėl, jei turi galimybę tiesiog padedi, ir viskas", – pasakojo buvusi ilgametė Kauno miesto savivaldybės tarybos narė, o dabar Gintauto Labanausko labdaros ir paramos fondo vadovė Antanina Medvedievienė.

"Iš tiesų nemanėme, kad bus tiek daug norinčiųjų gauti vėliavą, manau, kad tikrai nelauksime 101-ojo Lietuvos valstybės gimtadienio ir akciją pakartosime dar šiais metais, kad daugiau sunkiau besiverčiančių žmonių galėtų turėti mūsų valstybės simbolį ir džiaugtis juo", – dalijosi planais fondo renginių koordinatorė Edita Vaitkūnienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
nereikia nei tokios lietuvos,nei tokio šimtmečio,kai lietuvoje yra cenzūra,korupcija nusikalstamumas ir kgbistės melas,bei pastoviai kurstomas karas ir tai daro lietuvos valdžia

...

... portretas
Oh kaip gerai, turės kuom apsiklot ant suolelio prigulę.

nu blyn

nu blyn portretas
Rinkimai į savivaldybę artėjaaaaaaaa.... Žmonės savų namų neturi, valgyt nesugeba nusipirkt, apatinių įsigyti negali, o " vandens kelių kūrėjas" gautas vėliavas dovanoja... Tokio cinizmo reikia paieškoti.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių