Lietuvos kariuomenę populiarins vaizdo klipas

Kariuomenei populiarinti bus kuriamas trumpas vaizdo klipas, jis skirtas šiuolaikiškai pristatyti kariuomenę, jos gebėjimą veikti su NATO sąjungininkais.

Iki dviejų minučių trukmės filmas turės būti įgarsintas lietuvių ir anglų kalbomis, taip pat pateikti dvikalbiai titrai. Krašto apsaugos ministerija (KAM) nurodo, kad vaizdo klipą planuojama turėti jau šį rudenį, o jį naudoti kitąmet, kai bus minimas Lietuvos kariuomenės atkūrimo šimtmetis.

Būsimųjų filmo kūrėjų prašoma atspindėti pagrindines žinutes – jog Lietuvos kariuomenė yra moderni, šiuolaikiška, pasirengusi šalies gynybai, puoselėja istorines karines tradicijas ir yra valstybingumo garantas. Taip pat auditorijai kariuomenė turėtų būti pristatoma kaip NATO sudedamoji dalis, gebanti operatyviai veikti ir užtikrinti šalies saugumą kartu su sąjungininkais.

Prašoma, kad klipe būtų atspindėtas ir kariuomenės ryšys su visuomene, jis, anot užsakovų, yra vienas didžiausių Lietuvos kariuomenės galios šaltinių.

Krašto apsaugos ministerija nurodo, kad vaizdo klipas skiriamas Lietuvos ir užsienio auditorijoms, per įvairius renginius jį galės naudoti Lietuvos nuolatinių atstovybių užsienyje grupės atstovai, Lietuvos gynybos atašė, į mokymosi ar kitas komandiruotes užsienyje vykstantys karininkai ir krašto apsaugos sistemos darbuotojai.

„Taip pat planuojama jį rodyti įvairių Lietuvos valstybinių švenčių ar kitų, su Lietuvos saugumo ir gynybos politika susijusių renginių metu. Lietuvos kariuomenė iki šiol neturėjo profesionaliai sukurto reprezentacinio vaizdo klipo, skirto užsienio auditorijai“, – sako KAM.


Šiame straipsnyje: Lietuvos kariuomenėkariuomenė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vatnikams

Vatnikams portretas
Lokit lokit, vatnikai, karavanas tolyn eina...

geras

geras portretas
dadekit auksiniu saukstu ir samciu o taip pat aprangos ir batu pirktu is tarpininku uz pasakiska kaina ir klipas bus okei nes gales padainuoti tie kas leido ir laimino pirkimus

Anonimas

Anonimas portretas
Dar vienas būdas išplauti pinigo- propagandiniai filmukai :)
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių