Lietuvos gėjai nori atskirų gydymo įstaigų

  • Teksto dydis:

Lietuvos gėjai ir lesbietės norėtų atskirų gydymo įstaigų netradicinės orientacijos atstovams. Dauguma jų skundžiasi bijantys eiti pas medikus dėl šių vis dar esą netolerantiško požiūrio į seksualines mažumas, skelbia TV3 žinios.

Europoje imta skambinti pavojaus varpais dėl plintančio hepatito A viruso. Juo užsikrečia vyrai, turintys lytinių santykių su kitais vyrais. Ir nors medikai ragina žmones skiepytis nuo mirtį sėjančios ligos, pats Lietuvos gėjų lygos vadovas Vladimiras Simonko sako kol kas nepasiskiepijęs. Jis pavydžiai dairosi į kitas šalis, kur yra atskiros gydymo įstaigos netradicinės orientacijos asmenims.

Sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga atskirų gydymo įstaigų bent jau kol kas Lietuvoje homoseksualams ir biseksualams nežada. 

Specialistai sako, kad hepatito A virusas plinta ir tarp heteroseksualų, tad susirūpinti turi visi. Pasaulyje kasmet užregistruojama tiek naujų ligos atvejų, kiek žmonių gyvena pusėje Lietuvos – apie pusantro milijono.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Patarėjas

Patarėjas  portretas
Gal nereikia homoseksualu įžeidinėti juos vadinant gėjais? Gėjus, tai linksmas vyrukas. Bet jis retai būna linksmas, todėl reikėtu vadinti tikruoju vardu - pederastu.

as ir mano artimieji

   as   ir mano artimieji portretas
kad musu vaikai neuzsikrestu ta baisia pederastu liga reikia juos saugoti aiskinant apie gresmes atnesanti psichikos sutrikima homo sexsa tai netik gedinga apie taiofisuoti bet ir gresminga ju sveikatos ateiciai kuri atnes tautos apsigimima----isnykima sviesti jaunima !!! o ligonius-nukrypelius gydyti psichiatrai turetu pasisakyti ...

Anonimas

Anonimas portretas
Užpakalio poliklinika ?
VISI KOMENTARAI 121

Galerijos

Daugiau straipsnių