Lietuvoje glausis dar 12 pabėgėlių

  • Teksto dydis:

Į Lietuvą pagal Europos Sąjungos (ES) programą pirmadienį atvyko dar 12 pabėgėlių, daugiausiai irakiečių, BNS patvirtino Vidaus reikalų ministerija.

Iš viso į šalį iš Graikijos perkeltos trys šeimos. Pirmojoje šeimoje - jauna pastatų projektuotojo ir studentės šeima su vienu nepilnamečiu vaiku.

Į Lietuvą taip pat atvyko jauni sutuoktiniai sirai - virėjas ir namų šeimininkė su vienu nepilnamečiu vaiku.

Trečiąją atvykusiųjų šeima sudaro vidutinio amžiaus sutuoktiniai vairuotojas ir namų šeimininkė su keturiais nepilnamečiais vaikais.

Su naujausiais atvykusiais pabėgėliais šiuo metu Lietuva pagal ES programą jau yra priėmusi 161 asmenis. Šaliai liko mažiau nei metai įgyvendinti savo įsipareigojimą ES priimti dar beveik tūkstantį pabėgėlių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Ilgai nesiglaus. Nepergyvenu.

blefas

blefas portretas
tik nežinome kokio molio reiktu mūsų ,išrinktiems ponams, varyti šita nesąmone ,juk sovietu laiku pats Snečkus būdamas lietuvos vadas juk dėjo visas pastangas kad kuo mažiau priimti iš plačios tėvynes piliečiu bet ne musulmonu tautiečiu juk tokio mono nebuvo ir sugebėjo išsaugoti lietuva nuo ano meto invazijos ,, o čia matote esame tokie maži ir žiūrime kaip į koki medaus briuselio kišima priverstinio būdo, o kur esame mes koki moli lipinam ir tyla lipina mūsų mažas tautos baltijos šalis ., kas pasakys , kodėl mūsų pilietis turi save smaugti ir atiduoti savo gera dali tam išlaikytiniui, o pas mus vargšu ir invalidu oi kokie skaičiai vos galus duria o čia matote imk ir tylėk, nėra supratimo mūsų ponu seimo prezidento tarnybos atsako ,kodėl tautos neklauso kur mūsų žodžiai lieka po padu nejaugi jeigu nesuprantate mūsų visu darykite referendumą klauskite tautos ką žmones pasakys, bastą,

minde

minde portretas
susivarys rta europa ir tas euras kai buvom ubagu tauta su bomzu europos pasalpomtai ir liksim
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių