Lietuvoje elektros neturi beveik 1 tūkst. vartotojų

Dėl trečiadienio vakarą rytinėje Lietuvos dalyje praūžusio škvalo elektros energijos neturi 800-900 vartotojų.Tai BNS pranešė skirstomųjų tinklų operatorės bendrovės „Lesto“ dispečerinio centro Režimų planavimo skyriaus vadovas Ervinas Pareigis.

„Daugiausia elektros energijos neturi Utenos, Anykščių, Ignalinos, Panevėžio ir Kupiškio rajonų gyventojai. Iš viso apie 800-900 vartotojų. Gedimų buvo daugiau negu įprasta, bet tokių didelių nuostolių kaip anksčiau nėra“, - sakė E.Pareigis.

Trečiadienio vakarą rytinėje Lietuvos dalyje pūtęs stiprus vėjas vartė medžius, laužė jų šakas.Informacijos apie nuo vėjo ir smarkaus trečiadienio vakarą dalyje Lietuvos šniokštusio lietaus nukentėjusius žmonės ugniagesiai gelbėtojai negavo.

Škvalas Širvintų rajone nuplėšė 12 pastatų stogų

Pirminiais ugniagesių duomenimis, per škvalą trečiadienio vakarą Širvintų rajono Čiobiškių seniūnijos Lapelių kaime maždaug dvylikai pastatų buvo nuplėšti stogai.

Dėl škvalo padarinių ugniagesiams gelbėtojams devynis kartus steko vykti į Utenos apskritį, aštuonis - į Kauno, penkis - į Vilniaus, keturis - į Panevėžio apskritį.

Du kartus gelbėtojai vyko į Marijampolės apskritį, skelbia Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas.Trečiadienio vakarą rytinėje Lietuvos dalyje pūtęs stiprus vėjas vartė medžius, laužė jų šakas.

Medžiai nuo vėjo nukentėjo Vilniuje, Kaune. Laikinojoje sostinėje vienas medis užgriuvo ant automobilio. Informacijos apie nuo vėjo ir smarkaus trečiadienio vakarą dalyje Lietuvos šniokštusio lietaus nukentėjusius žmonės ugniagesiai gelbėtojai negavo.


Šiame straipsnyje: Škvalaskaitraelektra

NAUJAUSI KOMENTARAI

AE

AE portretas
Po referendumo bus aišku ar vartotojams reikia.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių