Lietuvių kūrėjai pelnė prestižinį apdovanojimą

Kūrybinis duetas iš Lietuvos „PetPunk” pelnė prestižinį „Art Directors Club” įsteigtą apdovanojimą „ADC Young Guns”. Tai pirmas kartas, kai toks apdovanojimas skiriamas lietuvių kūrėjams.

Šis apdovanojimas skiriamas profesionaliems kūrėjams, dirbantiems fotografijos, iliustracijos, reklamos, dizaino, mados, kino, tarpdisciplinės ar kitose vizualinės kūrybos srityse, kuriems iki trisdešimt ir kurių vaizduotė, išmonė bei gabumai griauna tradicines konvencijas ir plečia vizualinės kūrybos teritoriją.

Kūrybiniam duetui “PetPunk”, kurį sudaro Gediminas Šiaulys ir Andrius Kirvela, “Young Guns” apdovanojimas įteiktas Niujorke šį trečiadienį.

Nugalėtojams taip pat suteikiama galimybė eksponuoti savo darbus ADC galerijoje Niujorke, pristatyti savo kūrybą specialiai išleidžiamame leidinyje “Young Guns” bei pasiūloma vienerių metų narystė “Art Directors Club” organizacijoje.

“Art Directors Club” yra įtakinga tarptautinė organizacija, kurios tikslas vienyti vizualinių menų profesionalus, skatinti jų kūrybinį potencialą bei vizualinės komunikacijos vystymąsi.

G.Šiaulys ir A.Kirvela susivienijo 2005 m, kad įgyvendintų savo meninius ir reklamos projektus. Šiuo metu kūrybinis duetas “PetPunk” daugiausiai dirba dizaino, animacijos ir judančios grafikos srityse. 


Šiame straipsnyje: PetPunkapdovanojimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių