Lietuviams nusišypsojo sėkmė po Skandinaviją pakeliauti nemokamai

  • Teksto dydis:

Visai neseniai, vidurvasarį, keturi lietuviai – Nerijus, Virginija, Daiva ir Edita – su savo porininku bei gide priešaky leidosi į laimėtą prabangią kelionę po Skandinaviją.

Viskuo aprūpinta išvyka tapo vasaros atostogomis, kurias jiems suteikė vienas „Vikinglotto“ žaidimo bilietas.

Kelionės pradžioje visi keliaujantys buvę kuklesni, su laiku atsipalaidavo, susibendravo ir drauge džiaugėsi lankomomis vietomis bei matomais vaizdais. Kas tie keturi laimingieji, kuriems nusišypsojo sėkmė „Vikinglotto“ ir jie laimėjo porinę kelionę be rūpesčių, kurioje viskas įskaičiuota: lėktuvų ir keltų bilietai, viešbučiai, restoranai, muziejai, net asmeninis gidas bei taksi?

Tai Nerijus iš Varėnos. Į prabangią, beveik 6000 Eur vertės, kelionę po Skandinaviją jis leidosi drauge su savo antrąja puse. „Žmona vis pašnabždėdavo, kad gal pagaliau išvykime kur nors, bet mane lyg ir lėktuvo baimė kaustė. Na ką – teko visas baimes įveikti“, – linksmai šnekėjo laimėtojas. Nerijus taip pat prasitarė, kad su žmona tik ką atšventė 10-ąsias santuokos metines, tad ši kelionė – geriausia dovana abiem.

Suplanuotomis vasaros atostogomis džiaugėsi ir sporto centre baseino prižiūrėtoja dirbanti Virginija iš Kėdainių. „Su vyru šią vasarą vykome ir pas vaikus į Ispaniją. Štai, tik grįžome, apsisuksome, ir abu išvykome į laimėtą kelionę po Skandinaviją“, – džiaugsmo neslėpė moteris.

Sėkmė nusišypsojo ir šiaulietei Daivai, kuri į kompaniją keliauti po Skandinaviją pasikvietė savo seserį. Beje, laimingą „Vikingų loto“ bilietą pirko moters tėtis, kuris perleido prizą savo dukrai. Ketvirtoji kelionės laimėtoja – finansininkė Edita iš Kauno – labai džiaugėsi dėl laimėto prizo ir po Skandinavijos kraštus keliavo su savo draugu.


Šiame straipsnyje: Vikingų lotokelionėprizas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių