Lietuva turės priglausti dar 12 pabėgėlių iš Sirijos

  • Teksto dydis:

Pagal Europos Sąjungos (ES) programą į Lietuvą buvo perkelti 12 pabėgėlių iš Sirijos, trečiadienį pranešė Migracijos departamentas.

Anot jo, migrantai perkelti iš Graikijos pabėgėlių stovyklų.

„2017 metų birželio 13 dieną iš Graikijos į Lietuvą buvo perkeltos 3 Sirijos Arabų Respublikos piliečių šeimos, 12 asmenų“, - teigiama pranešime.

Šiuo metu Lietuva iš Italijos, Graikijos ir Turkijos yra perkėlusi 344 asmenis. Dauguma pabėgėlių yra išvykę iš šalies.

Prieš beveik dvejus metus Lietuva įsipareigojo priimti 1105 pabėgėlius iš tokių šalių kaip Sirija, Irakas ar Eritrėja.


Šiame straipsnyje: Pabėgėliaimigrantų krizė

NAUJAUSI KOMENTARAI

O kodėl Lietuva?

O kodėl Lietuva? portretas
Kodėl ne RUSIJA? Juk Rusija ten Sirijoje kariauja. Ji ten ruošia tuos pabėgelius.

er

er portretas
Kodėl jie į kitas valstybes, tokias kaip saudo arabija, kuveitas, galų gale tunisas...., ir t.t. nelenda. Gana turtingos šalys, ir pagal mentalitetą, ir kultūrą atitinka. . Kodėl jie savo brolių pas save nekviečia? Patys nenori gyvent pagal mūsų gyvenimo būda, tai tegu važiuoja ten kur taip pat gyvena su visais savo chidžabais. Čia jie vis tiek žiūri į mūsų moteris , kaip į prostitutes (trumpi sijonai, kaklas atidenktas....) Dar mažai vokietijoj išpreivartauta? Tegu pradžiai išmoksta pagarbos mums, o ne savo kultūrą mums diegia.

likimo ironija

likimo ironija portretas
Londone daugiaaukscio gaisro metu dauguma zuvusiuju buvo musulmonai. Pirmasis identifikuotas lavonas pabegelis is sirijos. Vyriausybe tik atvaziavusiems pabegeliams skyre nemokamus butus prestiziniame rajone. pamastykim
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių