Laukiantiems šilumos ir saulės – geros žinios

Artimiausiomis dienomis dar teks susitaikyti su drėgnais orais ir perkūnijomis, tačiau penktadienį turėtume sulaukti pokyčių, LRT RADIJUI sako sinoptikė Alva Nagelytė.

Trečiadienį drėgmė iš šalies nesitrauks. Daug kur sulauksime trumpo negausaus lietaus. Tik vietomis kraštiniuose pietiniuose rajonuose lietus užtruks ilgiau ir bus stipresnis. Vietomis gali sugriaudėti perkūnija. Pūs vidutinio stiprumo vakarų, šiaurės vakarų vėjas. Temperatūra svyruos apie 18–20 laipsnių šilumos.

Ketvirtadienio naktį lietaus debesys prasisklaidys, temperatūra nukris iki 6–9, pajūryje bus apie 10–12 laipsnių šilumos. Dieną vėl daug kur praslinks trumpi lietūs, vietomis griaudės perkūnija. Temperatūra kils iki 16–21 laipsnio šilumos.

Penktadienį lietus jau turėtų pasitraukti. Naktį oras atvės iki 5–10, dieną šils iki 17–22 laipsnių.

Šeštadienį taip pat numatomi sausi orai. Pasak sinoptikės, temperatūra dieną turėtų perkopti 20 laipsnių šilumos.


Šiame straipsnyje: oraiorų prognozėtemperatūra

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vika

Vika portretas
Keistas komentaras "cia kam geros zinios", atrodo,kad zurnalistas kaltas,jog nakti +5, diena +20,o vanduo +15. Jusu komentaras nei i tvora nei i mieta! Nekeliaukite,jeigu oras jums netinka,kaip supratau,per saltas. Zurnalistas ne Dievas,oro jums nepakeis,o gera zinia ta,kad jau nuo penktadienio turi liautis lietus. O siaip - nepatinka oras,tai sedekite namie ir neverkslenkite.

jau

jau  portretas
pripratau kai prieš kiekvieną savaitgalį, vis rašo apie geresnį orą ar apie mažas kainas Palangoje, ar nesusimąsto mūsų kurortų klerkai, o ypač verslininkai, kodėl dauguma lietuvių aplenkia Palangą ir ilsisi Latvijos pajūryje kur orai tie patys, kur galima be jokių mokesčių automobilį pastatyti ir mažiausiai kelis kartus pigiau nakvinę gauti ir aišku pavalgyti

čia kam geros žinios?

čia kam geros žinios? portretas
atostogaujantiems Graikijoj? Ar per MINDAUGINES jau yra ' GERAI " kai naktį +5 ? Galima maloniai nakvot palapinėj ar smagiai keliaut su vaikais baidarėm kai ore +20 , o vanduo + 15??? Čia geros žinios šilumos laukiantiems???? :)
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių