L. Pernavas: policijos reforma – dėl visuomenės saugumo

Šį sekmadienį minima Angelų sargų diena, o Lietuvos policija vykdo svarbias permainas, kurios atsilieps ir visuomenei.

„Šiuo metu Lietuvos policija išgyvena didelių pokyčių laikotarpį – jie mums yra svarbūs. Labai prašau visuomenės suprasti, kad pokyčių laikotarpis niekada nėra lengvas. Taip pat prašau savo kolegų suprasti, kad tas laikotarpis nėra lengvas, tačiau pokyčiai daromi tam, kad visuomenė būtų saugesnė, kad policijos pareigūnai būtų aprūpinti“, – tikina policijos generalinis komisaras Linas Pernavas.

Pokyčių esmė – visuomenės poreikių gerinimas. Po reformos, policijos generalinio komisaro teigimu, gatvėse bus daugiau budinčių pareigūnų, o asmenims, kuriems prireiks policijos pagalbos, po iškvietimo sulauks jos greičiau.

„Mūsų darbdavys yra visuomenė, mes tarnaujame žmonėms“, – sako L. Pernavas, pridurdamas, kad gerinant pareigūnų darbo sąlygas, spartės ir reagavimas į įvykius.

Daugiau apie permainas policijoje – pokalbyje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Prisimenu

Prisimenu portretas
buvo daromos panasios refrmos,bet jos nepasitvirtino.Policininkas zmogus.Vienas uz kelis reikiamai darbu neatliksi.Noretusi,kad vista per para padetu tris kiausinius bet to padaryti jau senai nepavyksta.Pagyvensim,pamatysim.

Jurgis

Jurgis portretas
Reformos, reformos, reformos ir t.t. Kada jos baigsis ?

Jonas

Jonas portretas
Jei Skvernelio neišrinks, baigsis jo visos reformos
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių