Kuris susipainiojo: VSD direktorius ar I.Degutienė?

Aiškėja, kad Prezidentės paskirtas Valstybės saugumo departamento (VSD) direktorius Gediminas Grina viešai kalba arba netiesą, arba painiojasi. Tačiau gali būti ir taip, kad painiojasi Seimo pirmininkė Irena Degutienė.

VSD generalinis direktorius trečiadienį Seime po Antikorupcijos komisijos posėdžio tvirtino, kad Prezidentė, Seimo pirmininkė ir Premjeras gavo vienodą VSD informaciją apie tai, kas galėjo nutekinti žinias apie teisėsaugininkų planuojamus veiksmus prieš banką „Snoras“.

„Taip, pažyma yra vienoda ir tą pačią dieną pateikta“, – patvirtino G. Grina, paklaustas apie informacijos pateikimą valstybės vadovams.

Seimo pirmininkės atstovas spaudai portalui 1kaunodiena.lt patvirtino, kad Seimo pirmininkei jokia pažyma pateikta nebuvo.

„Jei reikalaujate atsakymo tik „taip“ arba „ne“, tai atsakymas yra „ne", Seimo Pirmininkė pažymos nėra gavusi. Iš informacijos, kurią gauna Seimo Pirmininkė, ji nežino daugiau, nei apie šį klausimą jau yra paskelbusi Lietuvos žiniasklaida“, – portalą informavo J.Ruzgys.

Premjeras Andrius Kubilius praėjusią savaitę tvirtino, kad taip pat jokios informacijos iš VSD negavo ir, kaip skelbta, kreipėsi į VSD, prašydamas ją suteikti.

Ar tokia informacija premjerui jau pateikta, kol kas nepatvirtina nei VSD, nei premjero atstovai.

Kol kas neaišku, ar pažyma, apie kurią prabilo VSD direktorius, pasiekė ir prezidentę Dalią Grybauskaitę. Prezidentūra šios informacijos kol kas nei patvirtino, nei paneigė.

Apie kurią ir kada siųstą pažymą kalba G. Grina taip pat nėra aišku.


Šiame straipsnyje: VSDFNTTIrena Degutienė

NAUJAUSI KOMENTARAI

K

K portretas
Tokios betvarkės dar nebuvo. Arba valdo vieni melagiai arba visiška betvarkė. O gal ir viena ir kita.

Kraugeriškumas

Kraugeriškumas portretas
Tokie bankai, kaip SNORAS, sukelia grėsmę visuomenei. Pinigai parodė visuomeninių santykių nežmoniškumą. Valdžia nuvertino litą, supurvino žmonių gyvenimą, tarpusavio santykius. Darbo žmonėms litų nereikia. Gobšuoliai nepasisotins.

Kaunas

Kaunas portretas
Apsaugok Viešpatiekuer mes gyvename .Pasirodo ne tik vagiu,bet ir melagiu šalyje.Turėtų staigiai atsitatydinti.,p.Kubilius,Palaitis,saugumo vadovai ir prokuratūros,nes pravedė slaptą pasitarimą ,atidarytom durim,ten bėgiojo sekretorės ir už lando kyšojo pasiklausymo ausys.,šiandiena politikavo per LNK aiškino seimo kor.pirmininkas p.Galdikas.Labai gerai sugalvojo.Tik reikėjo ne per radiją,o paistyti vaikų darželyje.........bet ir vaikai pasako būtų suabejoja.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių