Kunigas A. Tapinui viešai pasiūlė... nusišauti

  • Teksto dydis:

Skandalo, sujudinusio visuomenę po Telšių mokytojos pamokos ir gėjų palyginimo su kanibalais, atgarsiai šniokščia feisbuke. Šįkart purslais pasirūpino kunigas, Molėtų parapijos vikaras Algirdas Akelaitis, žurnalistui Andriui Tapinui pasiūlęs…nusišauti.

To, matyt, mažiausiai galima tikėtis iš Kristaus tarpininko žemėje, kuri ir taip garsėja pasaulyje savižudžių skaičiumi. Sielų ganytojas dar pridėjo, kad tokia „garbės savižudybė“, kurių istorija ne tiek daug mena, pataisytų savižudybių statistiką. Šį akibrokštą dvasininkas iliustravo šypsenėlėmis, bet net ir jos tokio bilieto Anapilin nepadaro geidžiamesnio.

A. Akelaitį nudžiugino, kad žinutė neprasprūdo A. Tapinui pro akis, o internautai neslėpė nuostabos ir dvejojo, ar kunigas rašė blaivia galva, žėrė retorinius klausimus, kaip toks žmogus gali liudyti Dievo žodį, juokavo, kad bijotų pas jį eiti išpažinties, kad už atgailą nepasiūlytų nusišauti, ar ironizavo drąsindami, kad taip ir toliau demonstruotų supuvusią katalikų sistemą ir jos tarnų nevisprotybę, jog kuo daugiau žmonių praregėtų.

Visgi vikaras nepuolė trinti žinutės, patį A. Tapiną patikino, kad yra „ne tas, kuris nuo savo žodžių išsisukinėtų“, bei noriai leidosi į tolesnes diskusijas. Tiesa, vėliau A. Akelaitis brūkštelėjo, kad tiesiog „pasismagino popietiniu trolinimo seansu“ ir dėl jo pateikė pasiaiškinimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tikrai

Tikrai portretas
Merkinės vadinama piramidė tik plauna pinigus su aukų dėžutėmis,mulkina turtuolius,atitraukia nuo Tikrojo Dievo Jėzaus su savo velniškais titanais,pristatė aplink savo namus stabų . Kas lankesi piramides viduje,tai skubėkite atgailauti. Povyliuko rašliava parodo, kad ten pats antikrist juos valdo.

Nuostabus kunigas

Nuostabus kunigas portretas
Jis pirmasis suprato, kad Čiasukuose Merkinės piramide vadinami strypai nėra Dievui skirti. Pasitvirtino Jo tiesa. Piramides Ona piešia mandalas, Povilas pristatė stabų aplink, sumūrijo akmenyną. Žėkas prisipažino, kad jo dievai tipo aukštesni už krikščioniškus ,vadinasi titanais. Joutūbėje įrašas: Merkinės “ poviliukas”.

Remi

Remi portretas
Idomu ar sitas "kunigas" bent zino kur yra kunigu seminarija ? Apsisaukeliu be issilavinimo negalima vadinti kunigais
VISI KOMENTARAI 43

Galerijos

Daugiau straipsnių