Kodėl policijos vadovai slėpėsi po kaukėmis?

Savaitgalį gatvėje sutikę Policijos departamento generalinį komisarą Liną Pernavą, ryšintį moteriška skarele, gyventojai turėjo gerokai nustebti.

Geltonomis tulpėmis puošta striuke vilkintis ir skarelę ryšintis L.Pernavas, kartu su būriu keistokų persistengėlių, šį savaitgalį traukė per Meironių kaimą, Ignalinos rajone.

Į Tarptautinės policijos asociacijos organizuotą Užgavėnių šventę sukvietė Ignalinos policijos pareigūnai.

Visi susirinkusieji vaišinosi ne tik riebiais valgiais, šaulių paruošta koše, blynais, bet ir būsimos gavėnios užkandžiais, pavyzdžiui, keptomis stintelėmis.

Pagal rytų aukštaičių tradicijas buvo organizuota persirengėlių eisena per Meironų kaimą, Lašininio ir Kanapinio kova, rinkta įspūdingiausia kaukė.

Per visą Lietuvą į Ignaliną išskubėjo ir Klaipėdos policijos pareigūnų atstovai.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato vadovas Alfonsas Motuzas juokavo, kad vyrai šventei maskavosi iš visos širdies.

Iš tiesų, nuotraukose sunkoka atpažinti ne tik patį A.Motuzą, bet ir abu jo pavaduotojus – Raimondą Vaitkevičių ir Ramūną Šideikį. Patrulių rinktinės vadą Gedą Sakalauską.

„Nepažinote generalinio komisaro? Jis juk skarelę ryši. Mūsų komisaras kilęs iš Ignalinos, vadovavo šiam komisariatui, manau, kad jam miela buvo aplankyti savus kraštus“, – juokėsi A.Motuzas.

Tarptautinės policijos asociacijos organizuotoje šventėje dalyvavo ir Estijos tarptautinės policijos asociacijos atstovai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kodel?

kodel? portretas
ogi kad mafija neatpazintu nes kaikas gal turi rysiu su ja
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių