Kitą savaitę – vėl šilumos šuolis

Savaitgalį džiugins šilti, pavasariški orai, o pirmadienį oras įšils net iki 14–19 laipsnių. Taip LRT RADIJUI sakė sinoptikė Edita Gečaitė.

Penktadienį numatomi pavasariški orai. Šiaurės vakarų, vakarų vėjas išliks nestiprus ir trumpas lietus praslinks tik vietomis. Bus debesuota su pragiedruliais, temperatūra kils iki 7–12 laipsnių šilumos, vėsiausia bus prie jūros, šilčiau – pietiniuose rajonuose.

Savaitgalį oras po truputį šiltės. Artimiausią parą lietaus bus nedaug. Šiek tiek sustiprės vakarų, šiaurės vakarų vėjas. Šeštadienio naktį temperatūra svyruos nuo 1 laipsnio šalčio iki 4 laipsnių šilumos. Šeštadienio diena bus rami, dažnai švies saulė, oras šils iki 7–12 laipsnių.

Sekmadienio naktį taip pat vietomis palynos ir į šalį pradės plūsti šiltesnis oras. Naktį oras vės iki 1–6 laipsnių šilumos. Dieną žymesnio lietaus nebus, temperatūra kils iki 9–14 laipsnių šilumos.

Pirmadienį oras įšils iki 14–19 laipsnių šilumos. Pirmadienio naktį temperatūra kris iki 3–8 laipsnių šilumos, bus sausa ir mažai debesuota. Dieną vietomis formuosis lietaus debesys, galima perkūnija.


Šiame straipsnyje: oraiorų prognozėsinoptikai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
Kai sušils net iki 19 , tai reikia išjungt šildymą, o ne plėšt iš žmonių paskutinius varganus centus. Kur tai matyta metuose 7 mėnesius mokam už šildymą, o tik 5 mėnesius nemokam. Jau atsibodo šitiek šildyt, ir mokėt!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių