Kitą savaitę toliau lepins vasariški orai

  • Teksto dydis:

Sekmadienį vasariški orai ir toliau lepins - daug kur oras įkais iki 26-30 laipsnių karščio, kitos savaitės pradžioje žymesnių pokyčių nežadama, šiluma ir toliau džiugins, LRT radijui sakė sinoptikas Vytautas Sakalauskas.

Sekmadienio dieną kai kur antroje dienos pusėje trumpai palis (sostinėje lietaus tikimybė maža), galima perkūnija. Vėjas šiaurės vakarų, šiaurės, 5-10 m/s. Aukščiausia temperatūra bus 26-30 laipsnių karščio. Prie jūros taip pat bus labai šilta - apie 25 laipsnius.

Pirmadienį vietomis galimas trumpas lietus, labiausiai tikėtina Aukštaitijoje ir Dzūkijoje. Vėjas bus šiaurės, šiaurės rytų, 5-10 m/s. Naktį - 13-18, dieną - 23-28 laipsniai šilumos.

Antradienį naktį vietomis, o dieną daug kur trumpai palis, kai kur su perkūnija. Vėjas bus šiaurės, šiaurės vakarų krypties. Temperatūra naktį -14-19, dieną - 24-29 laipsniai šilumos.

Pasak sinoptiko, trečiadienį ir ketvirtadienį naktimis kai kur, o dienomis daug kur trumpai palis su perkūnija. Naktimis temperatūra sieks 15-20, dienomis - 24-29 laipsnius šilumos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

senjoras

senjoras portretas
koks čia lepinimas, jei vaikai ir senjorai ar turintys problemų su sveikata, turi riboti buvimą lauke ir kada nori neišeisi , kai už lango 29i...pirkitės žmonės kondicionierius, nes matyt ne paskutiniai metai tokie pašiltėję ir mums neįprasti orai..tai nors kambary turėsit komfortą..
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių