Kelininkai: visoje šalyje sninga, naktį snigimas stiprės

Pirmadienio pavakare snigo arba snyguriavo visoje Lietuvoje.

Automobilių kelių direkcijos duomenimis, 16 val. pustė Panevėžio ir Šiaulių apskrityse bei Raseinių rajone, o Jonavos ir Alytaus rajonuose ant valstybinės reikšmės kelių kai kur susiformavo plikledis.

Šiaurės, rytų ir vakarų Lietuvoje magistralinių kelių dangos buvo šlapios, vietomis provėžotos. Šlapios ir pietų Lietuvos bei Kauno apskrities magistralinių kelių dangos, krašto keliai šlapi, gali būti provėžoti.

Krašto keliai provėžoti arba padengti šlapio sniego sluoksniu. Panevėžio apskrityje ant kelių dangų vietomis susidarė sniego liežuviai.

Rajoninių kelių dangos padengtos prispausto sniego sluoksniu, vietomis provėžotos, slidžios. Magistraliniai ir krašto keliai barstomi Vilniaus, Utenos, Panevėžio, Šiaulių ir Telšių apskrityse bei Jonavos ir Alytaus rajonuose, kai kur valoma.

Krašto keliai taip pat barstomi Jurbarko rajone, Raseinių ir Skuodo Rajone - barstomi ir valomi.

Prognozuojama, kad sniegas nesiliaus ir naktį - vietomis gali snigti smarkiai, o prie jūros galima šlapdriba. Vakarų Lietuvoje formuosis rūkas.

Apsemtame kelio Šilutė-Rusnė ruožia vandens lygis yra 35 centimetrai, eismas draudžiamas lengvosioms transporto priemonėms. Jas, kaip ir keleivius bei gyventojus, kelia specialiosios transporto priemonės.

 


Šiame straipsnyje: oraikelininkaisniegas

NAUJAUSI KOMENTARAI

ss

ss portretas
Snigimas tik stipres??? O kodel neraso " snygis"????? :)

taigi

taigi portretas
matom patys. Marš į mašinas ir valyt gatvių!

Čiubaka

Čiubaka portretas
kažin kauno raj., Akademijoje kur eidamas po darbo per gatvę paslydau, kelio danga buvo šlapia ar plikledėjusi?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių